Äitienpäivä aidosti paikallisittain

Kukkia, rentoutusta, ihania lahjoja ja yhdessäoloa – niistä on kiireetön ja lämpöinen äitienpäivä tehty. Kaiken kruunaa se, että lahjat ja hankinnat on mietitty huolella: äiti ansaitsee vain parasta! Likiliike listasi ideoita, kuinka äitejä voi ilahduttaa takuulla paikallisilla lahjoilla tulevana sunnuntaina 9.5.2021.

Poimi parhaat ideat helposti tästä – tai mikä parasta: paketoi KAIKKI alla olevat palvelut yhteen lahjakorttiin ja hanki äidille Likiliikkeen lahjakortti! Likiliikkeen lahjakortti käy maksuvälineenä lähes 250:ssa aidosti rovaniemeläisessä liikkeessä. Sen saat kätevästi verkkokaupasta suoraan omaan tai äidin sähköpostiosoitteeseen – perinteisimmät tulostavat kortin käteen annettavaksi.

Tästä ostoksille Likiliikkeen verkkokauppaan >>

Valkko on lifestyle-myymälä, joka myy ainoastaan suomalaisia tuotteita! Aito paikallinen design -myymälä, josta löydät kaikkea kaunista lahjaksi äidille: korut, sisustus- ja käyttöesineet sekä laadukkaat asusteet ja vaatteet kuuluvat valikoimaan. Myös verkkokauppa: www.valkko.fi. Jos äiti arvostaa laatua ja kotimaisia merkkejä, Valkko Koskikadulla oikea paikka käydä hankkimassa lahjat. TIESITKÖ, että Valkko -myymälästä voit ostaa myös Likiliike -lahjakortit? YHTEYSTIEDOT: Koskikatu 24, Puh: +358 400 27 22 66

Sanna’s Style on paikallinen, yksityinen kauneushoitola. Äidille löytyy niin ihanat hennottelulahjakorit kuin upeat lahjapakkaukset kosmetiikkaa. Sanna´s Stylen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri oikeat tuotteet lahjapakettiin äidille! TIESITKÖ, että Sanna´s Style muuttaa pian uusiin, isompiin tiloihin Rovakadulla? Äidille voit vinkata niin uudesta sijainnista, kuin kauneuteen ja lifestyleen keskittyvistä Rakastu ihoosi -podcasteista. Niissä pureudutaan asiantuntijuudella ja mukavan rennolla otteella kauneussaloihin ja samalla saa ammattilaisten vinkkejä omaan arkeen. YHTEYSTIEDOT: Rovakatu  24, Puh: 040 70 40 700.

Moda Rovaniemi: Kukapa äiti ei shoppailusta innostuisi? Etenkin, kun kyseessä on aito paikallinen yritys, joka on koonnut mallistojen herkkupalat ja ihanuudet sekä tyylikkäimmät uutuudet liikkeeseensä Sampokeskuksessa. Modan lahjakortti on varma tärppi lahjaksi ruusujen kylkeen. TIESTITKÖ, että runsaan merkkivaatevalikoiman lisäksi Modasta saat ammattitaitoista pukeutumisneuvontaa? YHTEYSTIEDOT: Sampokeskus, Puh. 044-3636674

Hius- ja kauneus Vogue tarjoaa kaiken kauneuteen! Klikkaamalla verkkosivuille pääset suoraan ostamaan lahjakortin verkkokaupasta. Vogue tarjoaa laajan ammattilaishenkilöstön avulla kattavan valikoiman palveluita, joista äiti nauttii varmasti! Oli kyseessä kampaamopalvelut tai kauneus- ja hemmotteluhoidot – täältä ne löytyvät, aidosta paikallisesta. TIESITKÖ, että Voguen ammattilaiset olivat mukana myös Rovaniemellä järjestetyssä VIP-tilaisuudessa, joka oli Lauri yksityiskonsertti? YHTEYSTIEDOT: Rovakatu 24, Puh: 016 346 846.

Santa’s Hotel Santa Claus Äidille lahjaksi pieni pako arjesta? Kyllä! Mikä ilahduttaisikaan äitiä enemmän, kuin täyden palvelun hotelli ja valmis aamupala. Paketoi sunnuntain lahjapakettiin hotelliyöpyminen omassa kotikaupungissa. Pakettiin saat lisättyä mukavasti omaleimaisia lisäpalveluja, näitä voit kysyä suoraan myyntipalvelusta! Hotel Santa Claus on aidosti rovaniemeläinen, perheomisteinen hotelli, joka on laajentanut toimintaansa niin pohjoiseen kuin eteläänkin. TIESITKÖ, että valitsemalla Santa’s Hotelsin muilla paikkakunnilla, kannatat samalla oman paikkakuntasi yritystä! YHTEYSTIEDOT: Korkalonkatu 29, Puh: 0400 102 220.

Nordic Blush Beauty Lounge on oikea paikka napata äidin pakettiin laadukkaat kosmetiikan lahjapakkaukset tai lahjakortti! Kaiken saat kätevästi myös verkkokaupasta, tai käymällä paikan päällä Rovakadulla. Täältä löydät kansainvälisesti kiitellyt ja laadukkaat Thalgo- ja Reviderm -tuotteet. TIESITKÖ, että Nordic Beauty Blush Lounge on toiminut Rovaniemellä jo yli 10 vuotta yrittäjänsä Johanna Helppikangas-Tuomisen johdolla? YHTEYSTIEDOT: Rovakatu 16, Puh: 0443437797.

Arctic Laundry Mitäpä, jos äidin ei tarvitsisi murehtia pyykkäämisestä? Lahjakortti pesulaan, ja kodin tekstiilit pyörähtävät ammattitason koneissa putipuhtaiksi! Täällä on kiva käväistä pyykkivisiitillä vaikka koko perheen kesken: pesulassa sijaitsee kiva kahvila, jossa voi odotella pyykin pyöriessä. TIESITKÖ, että vaikka kyseessä on itsepalvelupesula, haluaa tämä paikallinen yrittäjä olla kaikin tavoin apuna ja mukana asiakkaiden pyykkikokemuksessa? Näin tapaatkin usein pesulareissulla yrittäjä Tarjan iloisen rupattelun kera! YHTEYSTIEDOT: Suosiolantie 5, Puh: 0406729626

Saigon Noodle Bar Vie äiti matkalle Aasiaan, Vietnamiin! Täysin autenttisen makumatkan pääset kokemaan Saigon Noodle Barin huolella valmistettujen annosten parissa. Myös äitienpäivämenu tarjolla! Yrityksen taustalla on kolme Rovaniemelle opiskelemaan saapunutta saigonilaista, jotka päättivätkin jäädä asumaan tähän pohjoiseen kaupunkiin! TIESITKÖ, että tämä trio on halunnut tutustua juurta jaksain uuteen asuinympäristöön, joten he lähtivät jopa paikallisen kalastajan mukaan kalastamaan madetta jäältä käsin – tietysti lopuksi valmistaen mateesta vietnamilaissävytteisen ruoka-annoksen. YHTEYSTIEDOT: Rovakatu 26, Puh. +358 46 954 8568.

Ironbeard Tattoo Äidille lahjaksi jotain ikuista ja kestävää? Ironbeard tekee laadukkaat ja yksilölliset tatuoinnit ja lävistykset aivan Rovaniemen keskustassa. Lahjakortti pakettiin ja kuvaa suunnittelemaan! TIESITKÖ, että Ironbeardin yrittäjällä Jari Partasella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus tatuoinneista ja peittotatuoinneista? Portfolioihin voit tutustua Yrityksen facebook-sivuilla kuva-albumeissa. YHTEYSTIEDOT: Maakuntakatu 16, Puh: 050 5430 002.

Hässäkkä – Napapiirin upeimmat kakut: Äiti on paras leipomaan, mutta mitäpä jos juhlahässäkän keskellä äitiä auttaisi Hässäkkä? Lahjakortti tai upeat, räätälöidyt leipomukset pelastavat äidin juhlajärjestelyt tai perheen herkkuhetken. TIESTIKÖ, että Hässäkkä on juurikin äidin perustama yritys, jossa harrastuksesta sukeutui elämäntyö ja ammatti. Hässäkkä taituroi myös Likiliikkeen 5-vuotis juhlakakun! YHTEYSTIEDOT: Kanervarinne 1-3 F 21, Puh: 045 353 1256

BONUS!

Ei äitienpäivää ilman kukkia! Kimput, kukat ja muut muistamiset aidosti paikallisilta. Hae kukkasi keskustan Likiliikkeiltä tai tilaa kätevästi verkossa, jopa kera kotiinkuljetuksen: 

Kukka-Aitta, Korkalonkatu 2,

Ukonhattu, Kauppakeskus Rinteenkulma, 1.krs

LumikukkaRuokasenkatu 5 

Kukkakauppa Helmi, Rovakatu 18.