Arvonta Facebookissa: Voita unelmaloma Rovaniemellä!

Osallistu arvontaan tykkäämällä Likiliike Rovaniemen Facebook -sivuista ja voit voittaa unelmiesi loman seurueellesi!

Miten olisi unelmien loma Napapiirillä, Joulupukin Lomakylässä?

Lomakylä sijaitsee Joulupukin Pajakylässä ja alue tarjoilee kylän täydeltä tekemistä kaiken ikäisille. Omalla mökillä pääset rentoutumaan ja heittämään kiireet nurkkaan. Maittavan aamiaisen jälkeen, hyppää ulos ja lähde unohtumattomalla metsäretkelle. Ja mikä sen parempaa kuin ulkoilupäivän jälkeen lämmittää oma sauna ja nauttia mökin rauhasta. Arvottavan palkinnon arvo on 549,00 – 659,00 € (hinnan vaihtelu riippuu matkustusajankohdasta).

Näe ja koe –lomapaketti:

Sisältää:

  • 2 yön majoituksen Superior-mökkihuoneistossa, 2 aikuista ja 1-2 lasta (3-14 v.)
  • Aamiaisen Christmas House ravintolassa
  • Kolmen ruokalajin illallisen Three Elves ravintolassa valitsemanasi iltana
  • Yhteiskuvan Joulupukin kanssa Joulutalossa
  • Sisäänpääsyliput Joulupukin poroille ja Tallitontun pihalle
  • Vierailu Husky puistossa ja HuskyHali ohjelman

Jokaisesta Superior-mökistä löytyy liinavaatteet, pyyhkeet, kylpytakit ja kylpytossut.

Hinnat sisältävät myös päiväsiivouksen ja loppusiivouksen.

Varaukset ja lisätietoa: +358 40 030 6273 & [email protected]

Lisätietoa majoituksesta: https://www.santaclausholidayvillage.fi/fi/majoitus/majoitus/

Tervetuloa Joulupukin Pajakylään ja kokemaan kaikki sen mahdollisuudet!

Likiliike Rovaniemen arvonnan ehdot ja säännöt

Arvonnan järjestäjänä toimii Likiliike Rovaniemi (Rovaniemen Yrittäjät ry, y-tunnus: 1465325-6). Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Facebook-palveluun rekisteröityneet.

Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Likiliike Rovaniemi -Facebook -sivusta sekä kommentoimalla arvontaa koskevaa Facebook-päivitystä. Osallistumisaika on 21.6.2021-12.7.2021. Palkintojen arvonta suoritetaan sivusta tykänneiden ja julkaisua kommentoineiden kesken ti 13.7.2021.

Voittajat julkistetaan Likiliike Rovaniemen Facebookissa ilmoittamalla voittajan etunimi ja sukunimen viimeinen kirjain. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä arvonnan jälkeen 7 vrk kuluessa. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.

Järjestäjä ei vastaa arvonnan palkintoon liittyvistä tiedusteluista tai varausjärjestelyistä. Arvontapalkinto on lunastettava ja käytettävä annettuun päivämäärään 31.10.2021 mennessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista muista kuluista. Palkinnon voi lunastaa arvonnan voittaja tai hänen erikseen valtakirjalla nimeämänsä henkilö. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon luovutuksesta sovitaan tarkemmin arvonnan voittajan kanssa.

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, eikä Facebook suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Klikkaa tästä arvontaan >>