Bongaa Likiliike – voita 100 € lahjakortti!

Mennään yhdessä kohti valtakunnallista Lähilauantaita ja bongataan aitoja paikallisia! Nappaamalla kuvan mistä tahansa löytyvästä Likiliike -merkistä ja jakamalla sen Likiliike -tägillä somessa olet mukana 100 €:n Likiliike -lahjakortin arvonnassa!

Lauantaina 29.5. vietetään jälleen Lähilauantaita koko Suomessa. Sen kunniaksi kannustamme kaikkia ostamaan läheltä. Rovaniemellä tunnistat aidon paikallisen helposti violetista Likiliike -merkistä. Violetti Likiliike-merkki vilahtelee Rovaniemellä kaupunkikuvassa ikkunoissa ja ovissa, sekä sisällä aidoissa paikallisissa liikepaikoissa. Merkin voit havaita myös useissa liikkuvissa kulkuneuvoissa kaupungissamme!

Tarkimmat bongarit löytävät toimitiloista sisältä jopa aitoudesta kielivän, virallisen sertifikaatin! Myös kotiin jaettavaa materiaalia kannattaa tarkkailla: merkki esiintyy usein paikallisten yritysten ja toimijoiden mainoksissa sekä muussa viestinnässä. Näiden lisäksi on tietysti bongattavaa digi- ja verkkolähteissä sekä sosiaalisessa mediassa: merkin voit bongata ihan kotonakin ollessasi!

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN:

📲 Tykkää ja seuraa Likiliikettä: @Likiliike Rovaniemi (Facebook) ja @likiliike_rovaniemi (Instagram).

📲Osallistu nappaamalla kuva löytämästäsi Likiliike -merkistä (ks vinkit yllä) ja jakamalla se omiin tarinoihisi yllä olevilla tägeillä.

📲 Osallistumisaikaa on su 30.5. klo 23.59 saakka ja arvonta suoritetaan maanantaina 31.5.
Arvomme kaikkien tägillä kuvan jakaneiden kesken 100 € arvoisen Likiliike -lahjakortin! Arvonta on täysin Likiliikkeen oma arvonta. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Palkinto on 100 € arvoinen lahjakortti, joka toimitetaan voittajalle sähköisenä.


VINKKEJÄ BONGAREILLE:

⭐Likiliike-merkkejä sijaitsee ympäri kaupunkia – tämähän tarkoittaa myös keskustan ulkopuolisia alueita! Aitoja paikallisia löytyy ympäri Rovaniemeä!

⭐Lähes parikymmentä aitoa paikallista yritystä huristelee kulkuneuvoilla, joissa esiintyy Likiliike -tunnus. Bongaus on siis mahdollista missä vain liikkuessasi!

⭐Likiliike-merkki on laatusertifioinnin tunnus. se todistaa, että toimija on varmasti aito paikallinen rovaniemeläinen yritys tai yhteisö. Niinpä toimipaikkojen seiniltä voit bongata ihka aidon, virallisen sertifikaatin.

⭐️Useat Likiliikkeen käyttävät merkkiä myös erilaisissa painetuissa materiaaleissa. Kaupunkilehtemme Uuden Rovaniemen sivuja selaillessa saatat löytää samasta lehdestä hyvinkin monta Likiliike-merkkiä!

⭐️Sosiaalisessa mediassa vilisee Likiliike niin tägeinä kuin logoinakin. Merkin voit bongata älylaitteeltasi, ihan sovelluksestakin: Rovaniemi Traveller -sovelluksessa löytyy ihan oma Liki-Raha osio, paikalliset yrittäjät käyttävät Likiliike -kehystä someprofiileissaan sekä Likiliike-logoa erilaisissa julkaisuissa. Ota seurantaan #likiliike ja #likiliikerovaniemi, niin huomaat, mitä kakkea aitoa ja paikallista Rovaniemeltä löytyy!


#suosipaikallista #likiliike #rovaniemi #rovaniemenyrittäjät #lähilauantai #arvonta #arvonnat #kilpailu #osallistujavoita

SUOSI PAIKALLISTA!