Kevään huollot ja korjaukset aidosti paikallisittain!

Aurinko sulattaa lumet ja paljastaa samalla roppakaupalla keväthuoltoa ja -hoivaa tarvitsevia kulkuvälineitä. Onko perheen pyörät viritetty kesäasfalttia varten, entäpä miten on kesärenkaiden ja huoltojen laita? Pitäisikö matkailuautot ja -vaunut huoltaa kesän reissuja varten? Kaikki kevään huollot voit hoitaa paikallisten Likiliikkeiden osaavissa käsissä ja heidän avullaan. Muista suosia paikallista kaikissa valinnoissasi: tällä tavalla pystymme yhdessä varmistamaan oman paikkakuntamme palvelujen säilymisen sekä kukoistuksen eriskummallisista ajoista huolimatta.

Keräsimme yhteen avuksesi listan, jonka avulla pääset suunnistamaan takuulla paikallisiin liikkeisiin keväthuoltojen tiimoilta.

Likiliikkeen merkistä tunnistat varmasti aidon paikallisen rovaniemeläisen toimijan. Tunnuksen voit bongata niin yritysten kuin yhteisöjen liikepaikoista, mainoksista, verkkosivuilta tai somesta. Nähdessäsi Likiliikkeen tunnuksen voit olla varma siitä, että asioit takuulla paikallisessa liikkeessä. Likiliike -tunnuksen saa ainoastaan hakemuksen perusteella, jonka yhteydessä tarkistetaan, täyttääkö toimija paikallisuuden merkkiin oikeuttavat kriteerit.

Rovahuolto on Rovaniemellä jo vuodesta 2001 toiminut autokorjaamo, josta löydät monipuoliset autohuollon palvelut kaikille automerkeille. Oli kyse sitten määräaikaishuollosta, auton katsastuksesta, kaikki hoituu. Rovahuollosta saat myös nämä palvelut ilman ajanvarausta: vikakoodien luku. OBD-todistukset sekä bensa- ja diesel -päätömittaukset. Tiesitkö tämän: Rovahuolto haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman vaivattoman katsastus- ja huoltopalvelun, joten tarvittaessa he noutavat autosi kotoasi! Yhteystiedot: Alakorkalontie 10, p. 016 310 330.

Beebike Pyöriä, huoltoja, hunajaa! Beebiken laadukas pyörävalikoima sekä osaava huolto siivittävät sinut kesäasfalteille yhdessä hunajan hujauksessa! Mikä mukavinta: voit viedä pyöräsi huoltoon paikan päälle ilman etukäteisilmoitusta. Pyörät huolletaan tulojärjestyksessä. Jos taas kyseessä on ainoa pyöräsi jota tarvitset  päivittäin, voit varata ajan. Mutta entäs se hunaja? Tämän vuoden hunajaa on odotettavissa myyntiin elo-syyskuun vaihteessa. Beebiken mehiläiset asustavat samassa pihapiirissä vanhan pyörähuollon kanssa. Yhteystiedot: Kansankatu 3, p. 040 636 1959.

Caravankeskus Reatalo edustaa Euroopan myydyimpiä ja arvostetuimpia merkkejä, joista löydät varmasti etsimäsi ajokin. Caravankeskus Reatalo tarjoaa sinulle kaikki caravanpalvelut saman katon alta. Meiltä löydät täydellisen valikoiman eri käyttötarkoituksiin ja erilaisiin budjetteihin sopivia ajoneuvoja sekä asiantuntevan huollon ja laajan tarvikevalikoiman. Kiitokseksi siitä, että valitset juuri Caravankeskus Reatalon, tarjoamme sinulle kaupanpäällisiksi mittavan ja rahanarvoisen hyötypaketin ajoneuvoosi: Reatalon Valttikortti auttaa sinua säilyttämään ajokkisi kunnon ja arvon pitkään, jotta voit nauttia siitä mahdollisimman paljon. Yhteystiedot: Teollisuustie 23, p. 045 128 1089.

Aulanpaljet Autokaupan keskipisteessä Rovaniemellä sinua palvelee Aulanpaljet, josta löydät kesän korvilla niin vaihtoautoja kuin työkoneita vuokralle. Tämä valikoima kannattaa kurkata myös, jos harkitset kesällä karavanaariksi ryhtymistä: löydät matkailuautot- ja vaunut sekä hienoja varusteita ja lisäosia, joilla teet tien päällä lomailun vieläkin luotettavammaksi ja mukavamaksi! Yhteystiedot: Alakorkalontie 12, p. 0400 698 238.

Autosähkö Huhtanen Pitkät perinteet ja nykyaikaiset työkalut sekä osaava henkilöstö. Tällä kombolla onnistuu kaikki autosähkötyöt. Tiesitkö, että Autosähkö Huhtanen on myös liike, johon Puolustusvoimat nojautuu tarvitessaan palveluita? Autosähkö Huhtanen tarjoaa myös laajan valikoiman sähkövaraosia ja muita tarvikkeita autoihin, veneisiin, perävaunuihin ja traktoreihin. Valikoimasta löytyy lisäksi mm. laadukkaat akut, erilaiset testauslaitteet sekä moottorioptimointiohjelmat. Yhteystiedot: Alakorkalontie 6, p. 020 781 5788.

Automaalaamo Tuomivaara Miten olisi kesäksi uusi maalipinta autoon? Aito paikallinen Automaalaamo Tuomivaara on pian toiminut jo kaksi vuosikymmentä Rovaniemellä tarjoten laadukkaita ja osaavia maalauspalveluita. Tämä on monipuolisesti palveleva automaalaamo, ja heiltä onnistuu niin auton paikkamaalaus, kolari- ja korjausmaalaus kuin muutkin pienet tai isot auton maalaustyöt. He palvelevat autoliikkeitä, vakuutusyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä autoilijoita koko Pohjois-Suomen laajuudella toteuttaen laadukasta, siistiä ja kestävää maalausjälkeä kaikkiin menopeleihin. Yhteystiedot: Alakorkalontie 1, p. 040 841 0129.

Eskelisen Sorvaamo Nyt on perinteikästä yritystoimintaa tarjolla: Eskelisen Sorvaamo Oy on toiminut Rovaniemellä jo vuodesta 1957, eli yli 60 vuotta! Jokapäiväiseen toimintaan kuuluu mittatarkat toimitukset yrityksille ja yksityisille. Se on erilaisiin metallin sorvaustöihin keskittynyt yritys, joten mikäli tarvitset ammattitaitoista metallin sorvaamiseen erikoistunutta yritystä, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot: Juurakkotie 33, p. 016 379 1134.

Koneliike Jomatig Nyt löytyy kaikki tarvittava ja enemmänkin! Takuulla paikallinen Koneliike Jomatig palvelee vankalla ammattitaidolla Rovaniemen Teollisuuskylässä. Jomatig on hitsauksen, koneistuksen, voimansiirron erikoisliike, josta löytyy laakerit joka lähtöön. Jomatigilla on myös laajan valikoiman omaava verkkokauppa. Yhteystiedot: Lampelankatu 24 p. 010 322 4050.

Koneliike Kortneniemi Oy on Rovaniemellä toimiva pienkoneiden erikoisliike. Oliko hankintalistalla kesäksi tuore vene tai jokapaikanhöylänä toimiva mönkijä? Vai joko lumien sulaessa mieli tähyilee ensi talven kinoksiin uuden kelkan kanssa? Korteniemeltä löydät niin uutuudet, vaihdokit, varaosat kuin tarvikkeet ja varusteetkin kaikkien vuodenaikojen menoihin! Valikoimaan kuuluvat myös mopot, moottori- ja raivaussahat sekä puutarhakoneet, joten nyt kesäksi menopelit ja pihan koneet kuntoon! Verkkokaupan tuotevalikoimaa lisätään päivittäin, joten ostoksien alkuun pääset kätevästi myös kotisohvalta käsin. Yhteystiedot: Hallitie 3 A, p. 0207 433 570.

Lapin Metallikierrätys Oy Kevään koittaessa monella on listallaan hankittavaa, mutta toisaalta hankien väistyessä voi tarpeen olla myös kunnon kevätsiivoukselle ja -kierrätykselle. Lapin Metallikierrätys Oy on pitkään romualalla toiminut rovaniemeläinen perheyritys. Toimintaan kuuluu metallinkeräys ja -kierrätys, metallinmyynti ja purkutyöt teollisuudelle ja muille toimijoille. Metalliromun vastaanotto ja käsittely sijaitsevat Suopellontiellä ja rautamyynti Pappilantiellä Rovaniemellä. Yhteystiedot: Pappilantie 121, p. 010 574 0401.

Lapin Kumi Oy Olisikos se renkaiden vaihdon aika? Jo vain, senhän hoitaa Lapin Kumi, joka on vuonna 1947 perustettu Rovaniemeläinen johtava rengasalan erikoisliike. Yli 70-vuotta toiminut yritys on edelleen saman omistajasuvun hallinnassa, nykyään jo kolmannessa sukupolvessa! Lue tarina yrityksen vaiheista tästä linkistä. Lapin Kumi on täyden palvelun rengastalo rengashotelleineen, joka on kasvanut Rovaniemeltä käsin valtakunnalliseksi alan johtotähdeksi. Yhteystiedot: Alakorkalontie 18, p. 040 122 5500.

Lapin Caravanhuolto Oy Hei kaikki karavaanarit – tässä vielä lisää aitoa paikallista osaamista ja palvelua juuri teille! Lapin Caravanhuolto hoitaa matkailuajoneuvojen, autojen, pakettiautojen ja pienkoneiden kaikenlaiset huollot ja korjaukset. He tekevät aina kustannusarvion korjauksista, joten et ylläty loppulaskusta. Olipa merkki kuin merkki, niin apua löytyy kyllä! Kaikkien yleisimpien lämmityslaitteiden, jääkaappien varaosat sekä yleistarvikkeet on käsilläsi, lisäksi verkkokaupasta saat varastossa olevat varaosat ja tarvikkeet nopeasti ympäri maan. Yhteystiedot: Alakorkalontie 12, p. 050 9191398/ 040 5212685.

Lumise Oy Luonnonvalon lisääntyessä voi olla helppo unohtaa ajoneuvojen valoihin liittyvt asiat, mutta mitäpä jos ottaisit sopivan etukenon tulevaa varten jo nyt? Moneen otteeseen palkittu aidosti rovaniemeläinen Lumise on lisävalojen asiantuntija. Palkintoja ei ole myönnetty suotta: Lumise on Euroopan suurin ajoneuvovalaisimien verkkokauppa ja alansa edelläkävijä. Se tunnetaan markkinoilla erityisesti laadukkaista valaisintuotteista, monipuolisesta valikoimasta sekä asiantuntevasta palvelusta. Missio onkin lisätä liikenne- ja työturvallisuutta, pimeässä toimimisen suorituskykyä, sekä tarjota odotukset ylittäviä “wau-elämyksiä”. Tuotevalikoiman keskiössä ovat  autojen ja työkoneiden valaisimet, joiden lisäksi valikoimaan kuuluu muita ajoneuvojen varusteita, sekä otsa- ja taskulamput. Lumisen verkkokauppa palvelee vuosittain jo kymmeniätuhansia asiakkaita ympäri maailmaa. Yhteystiedot: Teollisuustie 17, p. 08 415 415 73.

Northern Creations Oy Autot ja muut kulkuneuvot minttiin kesäksi! Norther Creations hoivaa autosi pinnat kesäkuntoon ja kiiltäviksi lujalla ammattitaidolla: autonhoito- ja optimointipalvelut, PPF-maalisuojakalvot ja lasien tummennukset saat kaikki tämän katon alta. Ajoneuvosi on yksi kalleimmista sijoituksistasi, oli se sitten käyttöauto, klassikkoauto, superautoa, tai keräilyharvinaisuus. Meillä ajoneuvojen käsittelyt räätälöidään aina juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Mikäli haluat vain parasta ajoneuvollesi niin olet oikeassa paikassa. Yhteystiedot: Sipolantie 8 C halli 9 T, p. 0400 178501.

TOJO-Auto Miten olisi uusi kiesi kesäksi? Takuulla paikallinen Tojo-Auto palvelee sinua Toyota -merkin jälleenmyyjänä ja asiantuntijana. Jos hybridiautojen maailma kiinnostaa, pääset oivasti tutustumaan aiheeseen osaavan henkilökunnan avulla. Tojo-Autosta saat tietysti myös autojen ja vaihtoautojen lisäksi kattavat huoltopalvelut. Yhteystiedot: Alakorkalontie 17, p. 0400 424 500.