Likiliike johtoryhmän puheenjohtaja Mirkka Koskelainen jäsenille: ”Likiliike elää kanssasi kriisissä”

Arvoisa Likiliike yrittäjäyhteisön jäsen,

Meneillään oleva odottamattoman laaja poikkeustila koko Suomessa on nostanut Rovaniemen Likiliikkeen yrittäjäyhteisön täysin uuteen valoon. Jokaisen yrittäjän ensisijainen tehtävä on nyt turvata oman liiketoimintansa jatkuvuus parhaalla mahdollisella tavalla. Näiden toimien lisäksi muistamme myös olla toistemme tukena todellisella Likiliike sydämellä.

Likiliike on saanut alkunsa yrittäjien vilpittömästä tahtotilasta läheiseen yhteistyöhön niin yrittäjien kesken kuin paikallisten kuluttajienkin kanssa. Haluamme, että Rovaniemen elinvoima voi hyvin ja tänä päivänä haluamme sitä kipeämmin kuin koskaan ennen.

Mirkka Koskelainen, Likiliike johtoryhmän puheenjohtaja

Juuri nyt on aika korostaa yhteisöllisyyttä, me-henkeä ja osoittaa todellista Likiliike-ajattelua sekä oman, että kaikkien yrittäjätovereiden puolesta. Toivon, että tulette jäseninä mukaamme vastuulliseen viestintään paikallisten yritysten puolesta. Haluamme tuoda kaupunkilaisille esiin sen, kuinka tärkeää juuri nyt on harkita entistä syvemmin omaa kuluttamistaan ja suunnata kaikki mahdolliset hankinnat takuulla paikallisilta yrityksiltä ja yrittäjiltä – niin kriisin keskellä kuin sen jälkeenkin.

Likiliikkeen johtoryhmän kesken olemme käyneet läpi Likiliikkeen toimintoja poikkeustilanteessa.

Tässä tiivistelmä toimistamme tiedoksi jäsenillemme:

  • Kaikki tilaisuudet ja tapahtumat perutaan tai siirretään.
  • Sääntömääräinen kevätkokous 2.4.2020 siirretään pidettäväksi myöhempään ajankohtaan.
  • Likiliike on aktiivinen toimija paikallisesti yhteistyössä Rovaniemen Yrittäjät ry:n, Rovaniemen kaupungin sekä sen  viestintäyksikön kanssa, sekä muiden olennaisten verkostojen kanssa.
  • Likiliike tuottaa vastuullista viestintää kohdistuen paikallisille kuluttajille.
  • Likiliike panostaa enemmän taloudellista resurssia lisätäkseen kattomarkkinoinnin osuutta. Näin voimme osaltamme korostaa paikallisia yrityksiä vahvemmin vaikeassa tilanteessa.
  • Nyt viimeistään on aika antaa paikallisuuden näkyä omassa yrityksessäsi.
  • Likiliike-päällikkö on ohjeistettu etätyöhön ainakin 13.4. saakka
  • Likiliike kylässä -vierailut keskeytetään, puhelinneuvontaa jäsenyydestä tarjolla normaalisti arkisin klo 8-16 välillä
  • Muihin, kuin tapahtumiin ja tilaisuuksiin liittyvä työ koskien Likiliike organisaation toimintaa jatkuu niin normaalisti, kuin vallitsevassa tilanteessa on mahdollista.

Suomen Yrittäjät valtakunnallisena järjestönä huolehtii herkeämättä yritysten puolesta kaikista edunvalvonnallisista asioista tässä haastavassa tilanteessa. Löydät kaikki tiedot näistä toimenpiteistä sekä runsaasti ohjeistusta täältä>>>.

Voimia ja jaksamista teille kaikille. Toinen toistamme tukien selätämme tämän haastavan ajanjakson.

Liikuttavin terveisin,

Mirkka Koskelainen

yrittäjä, puheenjohtaja Likiliike johtoryhmä

Rovaniemen yrittäjät Ry hallituksen jäsen

040 5506 026, [email protected]

www.rovaniemi.likiliike.fi #likiliike