Likiliike lahjoitti 2000 € arvosta jouluiloa Rovaniemen Päiväkeskukselle

Paikallisuutta edistävä yrittäjäyhteisö Likiliike tekee hyvää. Kaikki yli 200 Likiliikettä haluavat yhdessä jakaa jouluiloa. Yritykset ovat luovuttaneet Rovaniemen Päiväkeskukselle lahjakortteja yhteensä 2000 euron edestä. 

Rovaniemen Päiväkeskuksen puheenjohtaja Helinä Sundelin (vas.) sekä toiminnanjohtaja Heidi Kotila (oik.) vastaanottivat Likiliikkeeltä 2000 € arvoisen lahjoituksen. Lahjoitusta oli Likiliike-päällikön lisäksi luovuttamassa Likiliike Rovaniemen puheenjohtaja Mirkka Koskelainen (kesk.)

Vuoden 2020 hyväntekeväisyyskohde on valittu kyselyllä, jossa Likiliikkeen johtoryhmän jäsenet saivat ehdottaa ja äänestää sopivaa hyväntekeväisyyskohdetta. Selkeästi eniten ääniä sai Rovaniemen Päiväkeskus ry, jonka ydintoiminta on tarjota tukea yksinäisille, syrjäytyneille, mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsiville ihmisille ja heidän läheisilleen. 

“Haluamme tällä lahjoituksella osoittaa Päiväkeskukselle kiitoksemme tärkeästä työstä Rovaniemellä sekä tukea arvokasta toimintaa. Likiliikkeen yksi keskeisimmistä arvoista paikallisuuden lisäksi on yhteisöllisyys – Rovaniemen päiväkeskus  omalta osaltaan tuo tälle sanalle todella konkreettisen merkityksen: se ojentaa käden kaikille sitä tarvitseville pyyteettömästi”, perustelee Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja. 

Rovaniemen keskustassa sijaitseva Päiväkeskus on lämminhenkinen paikka, jonne jokainen on tervetullut. Matalan kynnyksen turvapaikkana se tarjoaa yhteisöllisyyttä, osallisuutta, voimaantumista ja elämänhallinnan kohentumista. TIloissa on mahdollista ruokailla, pestä pyykkiä, lukea lehtiä, pelata pelejä sekä osallistua retkiin, leireihin ja hartaushetkiin.

Likiliikkeen joululahja tuli Päiväkeskuksen toiminnanjohtaja Heidi Kotilan mukaan H-hetkellä, sillä koronan vuoksi jokavuotinen jouluateria on jouduttu tänä vuonna perumaan. 

”Otamme Likiliikkeen lahjoituksen erittäin kiitollisina ja iloisina vastaan. Voimme nyt tehdä asiakkaillemme jaettavaksi herkullisia joulukasseja. Myöhemmin voimme taas koronan salliessa järjestää lahjoituksen avulla erilaisia retkiä kuten makkaranpaistoa laavulla tai vaikka teatteri-iltoja”, suunnittelee Kotila.

Viitenä aiempana jouluna Likiliike on lahjoittanut 2000 euron lahjoituksen Rovaniemen seurakunnan diakoniatyön kautta tukea tarvitseville lapsiperheille, tukea tarvitseville yksinäisille, Hope Rovaniemen kautta lapsiperheille, Lapin keskussairaalan nuorisopsykiatrian osastolle ja Lastensuojelun perhetyölle.

Lisätietoja: 

Rovaniemen Päiväkeskus

Heidi Kotila, toiminnanjohtaja

puh. 040 4810970

[email protected]