Likiliike on välittömästi lähellä, turvaväli huomioiden

Viisi vuotta, eikä suotta! Likiliikkeen matka vakaasta, yrittäjien aatteellisesta ideasta laajaksi rovaniemeläiseksi yhteisöksi jatkuu.

Likiliike on kotikaupunkimme oma menestystarina yhteen hiileen puhaltamisesta ja rakkaudesta Rovaniemeen. Esittelemme ylpeänä kaupunkimme laajaa, vastaisuudessakin takuulla paikallista tarjontaa juuri sinulle, jotta sinä voisit helpommin valita paikallisen toimijan asiointiasi varten.  

Likiliikkeen tarina on kaupunkimme yhteinen ja tulemme olemaan vielä kiinteämpi osa Rovaniemen katukuvaa. Jatkossa tulemme yhä lähemmäs sinua, kaupunkilainen – kuitenkin ajan hengen mukaisesti turvavälit huomioiden ja uusia digitaalisia keinoja kehittäen ja hyödyntäen.

Kannamme yhdessä vastuuta ja avaimia kaupunkimme toimijoiden pärjäämisestä vallitsevissa erikoisissa olosuhteissa. Yllättävissä maailman käänteissä pieni ihminen voi olla varsin voimaton. Mutta entäpä, kun laaja joukko ihmisiä kerää voimavaransa yhteen ja katsoo samaan suuntaan? Kyllä – silloin voidaan asioihin vaikuttaa. Eritoten paikallisella tasolla. Juuri tällainen toiminta on Likiliikkeen olemassaolon ehto: yhdessä tekeminen, paikallisuuden puolesta.

Rovaniemeläisissä yrityksissä ja yhteisöissä on potkua ja voimaa poikkeuksellisten aikojen keskelläkin. He ovat sinnikkäästi muovanneet ja sopeuttaneet toimintaansa, jotta he voisivat palvella rovaniemeläisiä kuluttajia kiperästä tilanteesta huolimatta. Tässä he ovat onnistuneet hienosti.

Kiitos siitä kuuluu teille, rakkaat rovaniemeläiset! Olette muistaneet suosia paikallista ja miettineet entistä tarkemmin, minne käyttämänne eurot kulkeutuvat. On tärkeää, että yhteinen ostovoimamme suuntautuu tässä merkillisessä maailmantilanteessa juuri tänne, omalle paikkakunnallemme.

Marika Tiikkaja

Likiliike-päällikkö