Likiliike palkitsee jälleen ansioituneita paikallisia yrityksiä ja toimijoita – ehdota palkintojen saajia!

Ketkä aidot, paikalliset Likiliike-yhteisön toimijat ovat mielestäsi ansainneet Likiliike 2021 palkinnot? Anna oma ehdotuksesi perusteluineen ja olet mukana 100 € arvoisen Likiliike -lahjakortin arvonnassa!

Likiliike palkitsee jälleen ansioituneita jäseniään sääntömääräisen syyskokouksen yhteydessä 7.10.2021. Tällä lomakkeella voit tehdä oman ehdotuksesi palkinnon saajaksi.

Lue kriteerit tästä ja ehdota voittajaa yhteen tai useampaan kategoriaan!
Kysely päättyy 15.9.2021 ja palkintoraatina toimii Likiliikkeen johtoryhmä. Kaikkien yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan 50 €:n arvoinen Likiliike lahjakortti.

Likiliike palkintojen saajat 2020
Kuvassa Likiliikkeen vuoden 2020 palkintojen saajia. Kuva: Petri Teppo, Studio Artica.

Vuoden Likiliikuttaja:

Vuoden Likiliikuttaja -palkinto on pääpalkinto, jolla palkitaan Vuoden Likiliike. Palkittavan tulee olla Likiliike-yhteisön jäsen. Voittaja voi olla joko yritys tai yhdistys. Palkinnolla huomioidaan ansioitunein toiminta Likiliikkeen hengen mukaisesti, paikallisuuden puolesta.

Vuoden Likiteko –palkinto:


Teko tai toiminto yrityksen/yrittäjän liiketoiminnassa, joka erityisesti osoittaa Likiliikemäistä tapaa toimia. Teko voi olla esimerkiksi hyväntekeväisyyttä, paikallisten auttamista ja huomioimista teollaan tai muu yleishyödyllinen, rovaniemeläinen pyyteetön teko.

Vuoden Likiliike-tulokas:


Vuosikokousten välisenä aikana liittyneet uudet Likiliikkeet osallistuvat tähän kategoriaan. Tulokas, joka on jäsenyytensä alusta alkaen osoittanut toiminnallaan, teoillaan ja aktiivisuudellaan Likiliikkeen arvojen mukaista toimintaa sekä osallistunut yhteisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin aktiivisesti.

Vuoden Likiliike-somettaja:


Aktiivisin somettaja tai näkyvin Some-tempaus kuluneelta vuodelta Likiliikkeen hengessä toteutettuna. Omaperäisyys, omalla tavalla tekeminen aktiivisesti paikallisia mausteita käyttäen. Ymmärtää some-viestinnän hengen, osaa herättää kiinnostusta yritystään kohtaan ja hyödyntää oivaltavasti tilaisuuksia käyttää somea hyödykseen.

Anna ehdotuksesi täällä >>

Palkintoraatina toimii Likiliike Rovaniemen johtoryhmä, joka päättää palkinnon saajista annettujen ehdotusten ja perustelujen perusteella. Palkintojen saaja voi olla joko yritys tai yhdistys, jolla on aktiivinen jäsenyys Likiliike -yhteisöön. Palkinnon saajien on täytettävä kategorioissa annetut kriteerit.

LUE ALTA, KETKÄ OVAT PALKITTUJA AIKAISEMMILTA VUOSILTA!

Vuoden 2020 Likiliikkeeksi valittiin K-Supermarket Kauppatori

K-Supermarket Kauppatori palkittiin pääpalkinnolla ja kunniamaininnalla ”Vuoden Likiliike 2020”. Vuosittain jaettavan pääpalkinnon vastaanottanut kauppiaspari Mari ja Mika Mustonen on hyödyntänyt toiminnassaan esimerkillisesti Likiliikkeen ydinajatusta aidosta, rovaniemeläisestä lähipalvelusta. Kauppatori sai myös eniten yleisöääniä. 

Kauppatorin marketin valikoimissa on Likiliike-brändin arvojen mukaisesti myös  runsaasti rovaniemeläisiä tuotteita, jotka ovat paikallisten yrittäjien tuottamia.  

K-Supermarket Kauppatorin kauppiaat Mika ja Mari Mustonen.
K-Supermarket Kauppatorin kauppiaat Mika ja Mari Mustonen. Kuva: Petri Teppo, Studio Artica.


Vuoden Likiteko 2020 -palkinto vaikean koronatilanteen selättäjille

Vuoden Likiteko -palkinto on myönnetty Cafe Bar 21:n ja Yucan yrittäjille. Ravintoloitsijat Elisa Honkavuori ja Juha Eskelinen yhdessä liikekumppaninsa Pekka Makkosen kanssa säilyttivät poikkeustilanteessakin halun palvella rovaniemeläisiä parhaalla mahdollisella tavalla ja jopa paremmin.

Vuoden Liki-tulokas, -konkari ja -somettaja vuodelta 2020

Vuoden Likitulokas-palkittu Starttipaja Valmennus Oy / SOHOVA on sertifioitu Likiliikkeeksi järjestysnumerolla 258. Sen yrittäjäkolmikko, Jari Kunnari, Joni Ahola ja Jukka Palokangas, on tullut erityisen aktiivisesti ja innovatiivisesti mukaan Likiliikkeen toimintaan. Vasta noin vuoden kestäneen jäsenyytensä aikana yritys on saanut Likiliikkeessä aikaan todellisen digiloikan.

Vuoden Liki-konkari puolestaan on pitkän linjan rovaniemeläinen perheyritys, Värisilmä, jonka yrittäjäperheen sisarukset Matti Poikajärvi ja Mervi Kaukua ovat alusta asti olleet mukana Likiliikkeen toiminnassa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Kaukua on toiminut myös johtoryhmän jäsenenä. 

Vuoden Likiliike-somettaja on Brillet. Optikkoliike hyödyntää poikkeuksellisen näkyvästi ja luovasti brändiä. Se on näyttänyt mallia kaikille Likiliikkeille, kuinka kivijalkaliike voi saada ihmisiä liikkeelle näyttävällä ja omaleimaisella somepreesensillä.  

VUODEN LIKILIIKUTTAJAT:

2017: Kauneus- & komeushoitola Sanna´s Style

2018: Kahvi- ja teekauppa Mandragora

2019: Autokoulu S. Nuutinen

2020: K- Supermarket Kauppatori