Löydä aarre likeltäsi- Likiliikkeen aarteenetsintä verkossa!

Valtakunnallista yrittäjän päivää vietetään jälleen su 5.9.! Sen kunniaksi Likiliike järjestää kokonaisen viikon kestävän hauskan somekilpailun kaikille rovaniemeläisille. Aarteenetsintä tapahtuu vastuullisesti verkossa. Samalla haluamme jälleen muistuttaa kaupunkilaisia läheltä ostamisen tärkeydestä.


Tule mukaan surffailemaan verkossa ja somessa etsien aarretta likeltäsi! Likiliikkeen somessa voit osallistua joka päivä 30.8-5.9.2021 aarrearvontoihin!

Mistä päivän aarre löytyy? Aidot rovaniemeläiset yritykset ja yhteisöt ovat piilottaneet tärkeitä sanomia verkkosivuilleen virtuaalisen aarteen muodossa. Vihjeitä annamme Likiliike Rovaniemen Facebookissa ja Instagramissa. Löydä ratkaisulause vihjeidemme perusteella, kerro se meille somekanavissamme kommenteissa ja olet mukana arvonnoissa! Mitä useamman aarteen etsimiseen osallistut, sen useammassa arvonnassa olet mukana!

Ota tästä seurantaan Likiliike Rovaniemi Facebookissa ja Instagramissa ja löydä aarteet likeltäsi!

Julkaisemme 30.8. – 5.9. välisenä aikana päivittäin Likiliikkeen sometileillä vihjepostauksen jostakin yrityksestä ja sinun tehtävänäsi on löytää yrityksen verkkosivuille tai someen piilotettu Likiliikkeen logo ratkaisusanan kera löydä aarre – eli aito paikallinen yritys likeltäsi!

Mikä aarteenetsintä?

  • Kaikille kaupunkilaisille somessa järjestettävä hauska kilpailu 30.8-5.9.2021 välisenä aikana.
  • Esittelemme päivittäin aidon paikallisen yrityksen jonka verkkosivuille tai sosiaalisen median kanaviin esim. kuviin ja stooreihin on piilotettu Likiliikkeen logo ratkaisulauseella.
  • Löydä ratkaisusana ja kommentoi oikea ratkaisulause kilpailupostauksen alle.
  • Voit osallistua sekä Facebookissa että Instagramissa
  • Kaikki oikean vastauksen kommentoineet ovat mukana palkintojen arvonnassa
  • Arvonta suoritetaan seuraavana päivänä klo 10

Onnea paikallisen aarteen etsintään!OLETKO LIKILIIKE-YRITTÄJÄ? Tule mukaan!

Yrityksen tehtävänä on ainoastaan piilottaa lähettämämme  logo ratkaisusanalla yrityksen verkkosivuille tai sosiaalisen median kanaviin esim. kuvissa tai stooreissa. Osallistuvat yritykset voivat halutessaan lahjoittaa jotain pientä palkintopottiin. Likiliike jakaa lahjakortteja jokaisessa aarteenetsintä-tehtävässä.

Miksi mukaan? Osallistuminen tuo näkyvyyttä yrityksille sekä voi lisätä verkkosivu – ja somevierailijoita yritysten sivuille. Kuluttajat ohjataan surffailemaan osallistuvien yritysten verkkosivuille sekä someen!  Kuluttajat kommentoivat postauksen alle oikean vastauksen ja oikein vastanneiden kesken arvomme palkintoja.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.8.  mennessä sähköpostitse [email protected]