Likiliikkeen ja Rovaniemen Yrittäjät ry:n Facebook-arvonnan säännöt


Arvonnan järjestäjänä toimii Likiliike / Rovaniemen Yrittäjät ry (y-tunnus: 1465325-6). Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvontaa koskevaa Likiliikkeen ja/tai Rovaniemen Yrittäjät ry:n Facebook-päivitystä vastaamalla kysykseen. Osallistumisaika on 9.4.2020-15.4.2020. Palkintojen arvonta suoritetaan julkaisuja kommentoineiden kesken 16.04.2020.

Voittajat julkistetaan Facebookissa ilmoittamalla voittajan etunimi ja sukunimen viimeinen kirjain. Voittajalle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.

Järjestäjä julkaisee osan kommenteista Kaupunkilehti Uuden Rovaniemen välissä ilmestyvässä Menestyvä Rovaniemi -lehdessä 22.4. Osallistumalla arvontaan kommentillasi annat suostumuksesi kommentin julkaisuun ja sen mahdolliseen muokkaukseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Arvonnan palkintona on 2 (kaksi) 50 € Likiliike-lahjakorttia. Lahjakortin voi käyttää Rovaniemen Likiliike-yrityksissä: https://likiliike.fi/loyda-likiliike/. Toinen lahjakortti arvotaan Rovaniemen Yrittäjät ry:n alkuperäiseen julkaisuun kommentoineiden kesken ja toinen Likiliike Rovaniemen alkuperäiseen julkaisuun kommentoineiden kesken.  Palkintojen arvo on 50 € kpl (alv 0%). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Palkinnon voi lunastaa arvonnan voittaja tai hänen erikseen nimeämänsä henkilö. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon luovutuksesta sovitaan tarkemmin arvonnan voittajan kanssa. Suosimme mahdollisuuksien mukaan lahjakortin postitusta tai digitaalista luovutusta.  

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, eikä Facebook suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Klikkaa tästä arvontaan: Arvonta Likiliikkeen Facebookissa, ja Rovaniemen Yrittäjien Facebookissa