Likiliikkeen vuoden 2021 hyväntekeväisyyslahjoitus luovutettiin Rovaniemen Tyttöjen talolle

Tänä vuonna Rovaniemen Likiliikkeet haluavat jakaa iloa oman kaupungin tytöille. Yritykset ovat luovuttaneet 21.10.2021 Tyttöjen talon tukemiseksi järjestetyssä juhlatilaisuudessa Likiliike-lahjakortteja 500 euron edestä. Lisäksi juhlan yhteydessä järjestetyssä hyväntekeväisyyshuutokaupassa huudettiin Likiliikkeen lahjoittama hemmottelupaketti 220 eurolla. Tämä summa menee niin ikään Tyttöjen talon toimintaan.

Tyttöjen taloa tällä hetkellä johtava Kate Suopajärvi (vas.) otti lahjoituksen vastaan Likiliike Rovaniemen puheenjohtaja Mirkka Koskelaiselta.

Kuva: Ahti Nykänen

“Haluamme näillä lahjoituksilla kannustaa oman kaupunkimme tyttöjä. Koemme tärkeäksi, että naiseutta pohtivat tytöt uskovat itseensä ja siihen, että heistä kaikista voi tulla mitä tahansa! On hienoa saada tukea Tyttöjen talon arvokasta toimintaa, joka edustaa Likiliikkeen arvomaailmaan kuuluvia asioita: onnistumisen kokemuksia, omien vahvuuksien tunnistamista ja vahvistamista, uuden oppimista ja osaamisen jakamista”, perustelee Likiliike Rovaniemen puheenjohtaja Mirkka Koskelainen.

Hyväntekeväisyysgaala järjestettiin Likiliikkeen kannalta juuri oikeaan aikaan. Aiempina vuosina hyväntekeväisyyskohde on valittu kyselyllä, jossa kaupunkilaiset ovat saaneet ehdottaa ja äänestää sopivaa hyväntekeväisyyskohdetta. Joka vuosi ehdotusten kärkisijoilla on ollut myös Tyttöjen talo. Viime vuonna selkeästi eniten ääniä kuitenkin sai Rovaniemen Päiväkeskus ry, jonka ydintoiminta on tarjota tukea yksinäisille, syrjäytyneille, mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsiville ihmisille ja heidän läheisilleen.

Kaikissa yli 200:ssa Likiliikkeessä maksuvälineenä käyvien lahjakorttien lisäksi Likiliike lahjoitti Tyttöjen talon hyväksi järjestettyyn huutokauppaan Hostel Cafe Kodin elämyspaketin, joka pitää sisällään paljuelämyksen kattoterassilla ja viiden ruokalajin illallinen ravintola Nabossa kahdelle. Se huutokaupattiin 220 eurolla, joka menee myös Tyttöjen talon käyttöön.

– Ilta oli yllätyksiä täynnä! Mieli on kiitollinen siitä, että Tyttöjen taloa on näin muistettu ja samalla annettu meille lisää mahdollisuuksia toiminnan toteuttamiseen. Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille, lahjoittaneille ja tapahtuman järjestäjille, kiittelee Tyttöjen taloa johtava Kate Suopajärvi.

Tuotantoyhtiö Oktoberin järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa pidettiin Tyttöjen päivän juhlatilaisuuden yhteydessä 21.10.2021. Ennen juhlatilaisuutta esitettiin elokuva Äidin toive tyttöjen päivän erikoisnäytöksenä, jonka tuotto menee myös Tyttöjen talon toiminnan tukemiseen.

Aiempina vuosina Likiliike on lahjoittanut lahjakortteja Rovaniemen seurakunnan diakoniatyön kautta tukea tarvitseville lapsiperheille, tukea tarvitseville yksinäisille, Hope Rovaniemen kautta lapsiperheille, Lapin keskussairaalan nuorisopsykiatrian osastolle, Lastensuojelun perhetyölle sekä Rovaniemen Päiväkeskus ry:lle.

Tutustu Tyttöjen taloon: TÄSTÄ LINKISTÄ

Business Rovaniemi

Business Rovaniemi
Ainonkatu 1
96200 Rovaniemi
Vaihde +358 16 3221
[email protected]

Likiliike
Rovaniemen yrittäjät