Näin paikalliset Likiliikkeet tarjoavat palvelujaan poikkeustilan aikana

Tästä listauksesta löydät takuulla paikallisten yrittäjien tiedot palveluista poikkeustilan aikana. Tähän on koottuna kotiinkuljetukset, verkkokaupat, etäpalvelut sekä muuta tarpeellista tietoa yrityksiltä asiakkailleen. Suosi paikallista!

Lista päivittyy jatkuvasti sitä mukaa, kun saamme yrittäjiltä ja yhteisöltä tietoja.

Yrittäjä: lähetä oma aineistosi Likiliike-päällikölle: [email protected] Lisäämme saamamme materiaalin tälle sivulle niin pian kuin mahdollista.

Elintarvikkeet, marketit:

K-Supermarket Kauppatori: riskiryhmiin kuuluvien asiointia tiistaisin ja torstaisin. Avaamme ovemme klo 7 ja ensimmäinen tunti on tarkoitettu ainoastaan RISKIRYHMIIN kuuluville asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa! T. Mari ja Mika yhdessä henkilökuntansa kanssa

K-Supermarket Rinteenkulma: Tällä viikolla torstaina 19.3. ja perjantaina 20.3. avaamme tuntia aikaisemmin klo 7.00 riskiryhmille. Koronaviruksen erityisiä riskiryhmiä ovat ikääntyneet, diabeetikot, sydän- ja verisuonitautia sekä kroonisia keuhkosairauksia potevat, syöpäsairaat ja heidän perheenjäsenensä. Huomioithan, että klo 7-8 välinen aika on suunnattu AINOASTAAN riskiryhmiin kuuluvien asiointiin kaupassa. Terveisin: Janne kauppias henkilökuntineen

K-Market Muurola: Riskiryhmään kuuluvien kauppa-asiointia helpottaaksemme olemme päättäneet ottaa käyttöön ostosten keräilypalvelun ja tarvittaessa kotiinkuljetuksen maanantaisin ja torstaisin. Keräilypalvelun hinta 4,99/kerta ja kotiinkuljetus 8,99 (sis.keräilyn).

Alakemijoen VPK ilmoitti juuri, että he voivat kuljettaa ostoksia Muurolan lähialueille veloituksetta klo 18 jälkeen ma ja to. Tilaukset tehdään kaupan numeroon. Korostamme, että tässä tilanteessa palvelu on tarkoitettu nimenomaan karanteenissa oleville ja/tai riskiryhmään kuuluville.

Koska käytössämme ei ole vielä verkkokauppaa, tilaus jätetään soittamalla kaupalle p. 0440123016. Tiliasiakkailla maksu hoituu tilin kautta. Muiden kohdalla sovitaan maksu kauppiaan kanssa. Yhdessä selvitään! Ketään ei jätetä pulaan. Terveisin kauppiaat Mari ja Tero Jolanki.

K-Market Pekantori, Korkalovaara ja Asemieskatu: Avaamme tämän viikon PERJANTAINA 20.3 tuntia normaalia aiemmin jo klo 6. Ensimmäinen tunti (klo 6-7) on tarkoitettu VAIN ja AINOASTAAN riskiryhmiin kuuluville, kuten iäkkäille, sydän- ja verisuonitautia tai kroonisia keuhkosairauksia sairastaville, syöpäsairaille, diabeetikoille tai riskiryhmään kuuluvien perheenjäsenille. Ensi viikolla avaamme tuntia aiemmin riskiryhmiä varten TIISTAINA 24.3 ja PERJANTAINA 27.3. Olemme täällä teitä varten. Terveisin Kauppiaat Mari ja Tero sekä koko henkilökunta

Lapin Leipomo: Myymälämme palvelee arkiaamuisin klo 7:00, tuoreet tuotteet saatavilla heti. Myymälästä myös edullisia jättisäkkejä. Tuoretta leipää myös suoraan kotiin! Haluamme helpottaa kaikkien kotona karanteenissa olevien arkea. Ma 23.3. alkaen meiltä voi tilata juuri leivotut leivät suoraan kotiin toimitettuna Rovaniemen kaupunkialueella.

Perhekassi:
 • Perso täysjyväkauraleipä 6kpl pss
 • Raavas täysjyväruisleipä 6kpl pss
 • Rapia vehnärouheleipä 490g
 • Pälvi perunarieska 8kpl pss
 • Rohka Lapin rukiinen jyvä leipä 600g
 • Saivo evässämpylä 6kpl pss
 • + wc paperirulla <3

Kassin hinta 20€ kotiin toimitettuna. Maksu käteisellä tai pankkikortilla. Tilaukset ma-pe klo 7-15 p. 040 145 9043 tai [email protected] Huom! Seuraavan päivän toimitukseen tilaukset klo 11:00 mennessä. Tuotteet toimitetaan ma-pe klo 8-12 välisenä aikana. Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomioita hygieniaan.

Lohiapaja: Me Lohiapajalla palvelemme normaalilla aikataululla teitä kaikkia tämän poikkeuksellisen ajan keskellä. Olemme panostaneet jo valmiiksi korkeaan hygieniatasoomme entisestään ja pyrimme takaamaan turvallisen asioinnin meidän tehtaalla. Valikoimastamme löydät monenlaista kestotuotetta pitempääkin säilömistä varten, sekä puhtaita raaka-aineita tarkasti tiedossa olevilta toimittajilta. Kerromme myös mieluusti mitä erilaisista raaka-aineista tai tuotteista voit valmistaa, mikäli olet varautunut pitempään kotona oleskeluaikaan. Olemme tehostaneet säilyketuotantoamme lähiviikkojen varalle. Valikoimasta poro- ja hirvisäillykkeitä. Kaloista löytyy Siikasäilykettä. Palvelemme normaalilla aikataululla arkisin 9.00-16.00 ja lauantaina 9.00-13.00. Tervetuloa!

Kahvilat ja ravintolat, majoitus:

Ravintola Comico: Asiakkaamme voivat tilata Take Awayta soittamalla p.016-344433. Comicossa on paljon pöytiä kaukana toisistaan. Kaikkiin pintoihin käytetään erityistä hygienistä huomiota. Kotiinkuljetus Woltin kautta. Auki ma-pe klo 11-21, la klo 12-21, su klo 12-18. Viikonlopun tarjous: kaikki burgerit 10€ (norms 16,90)!

Mandragora kahvi- ja teekauppa: Meiltä kaikki kahvilatuotteet saat myös mukaan kotona herkuteltaviksi! Voit asioida myös verkkokaupassamme, ottaa take awayna ja noutaa valmiiksi pakattuna tuotteet. Jos reippailet raikkaassa ja väljässä ulkoilmassa, meiltä voit vaikkapa hakea eväät ja lämmintä juotavaa retkelle. Työpäivän aikana teeppä vaikka pieni happihyppely ja siirrä etätyöpisteesi hetkeksi meille Mandragoraan hyvän kahvin ääreen. Kahvin ja muiden herkkujen lisäksi WiFi ja sähköpistokkeita löytyy. Myymälän hyllyt on jälleen pullollaan suosikkituotteita, kuten Mansikkasamppanja-teetä sekä Kahvipaahtimo Kaamoksen kahveja. Tervetuloa!

Kahvila WOODSS: Rakkaat asiakkaat, kiitos loputtomasta myötätunnosta ja tuesta viime aikoina. Olemme sulkeneet kahvilan viime viikolla toteuttaen zerowaste-periaatetta myös tässä tilanteessa. Menemme nyt päivä kerrallaan ja pidämme teidät ajantasalla siitä milloin kotimaan superfoodeja, puhdasta vegeruokaa ja raakakakkuja on taas seuraavan kerran saatavilla! Nähdään ja pysytään terveinä. Rakkaudella, WOODSSin tiimi

ChocoDeli: Muutosten aikaa! Olosuhteiden pakosta olemme sulkeneet toistaiseksi Rinteenkulman myymälän, palvelemme kuitenkin yhä kävelykadulla osoitteessa Koskikatu 18! Vitriinit ovat nyt pullollaan, konvehdit nyt edulliseen irtohintaan 1,20€/kpl ja kaikki kakkupalat 4,50€/kpl. Kävelykadun myymälä auki 11-17 ja la 11-16 Kakkutilaukset tehdään normaalisti kävelykadun myymälässä.

Lapin Krassi: Tehhäämpä tämä helpoksi äideille, isille, mummoille ja papoille! Met valmistama Teille tuttuja, turvallisia ja perintheisiä kotiruokia kotiovelle toimitettuna (Rovaniemen kaupunkialueella). Tilaukset: [email protected] 0500-714910 ja [email protected] 040-7626421. Tilausohjeet: Perjantaihin klo 10.00 mennessä – toimitus tiistai/keskiviikko
Maanantaihin klo 10.00 mennessä – toimitus torstai/perjantai. Laskutus: paperilaskulla tai sähköpostitse. Pakkauskoko 2,5kg/riittää 6-8 henkilölle. Hinta 25,00€/vuoka kotiinkuljetettuna.

 • Tuotteet:
 • kypsät lihapullat L,G
 • lihapullat kermakastikkeessa L,G
 • makaronilaatikko L
 • broilerpasta L
 • Lohikeitto L,G
 • kinkkukiusaus L,G
 • lohikiusaus L,G
 • jauhelihakaalilaatikko L,G
 • kasvislasagne L
 • perunamuusi L,G 15,00€/2,5kg vuoka
 • mansikkarahka L,G 15,00€/2,5kg

Feenix Rinteenkulma ja Teollisuuskylä: Arkea helpottamaan meiltä saa maukasta kotiruokaa myös kotipakettiin. Poikkeustilanteen vuoksi 18.3.2020 lähtien Take away-boksi alennettuun hintaan; 9,50€ (voimassa toistaiseksi). Kiinnitämme korostetusti huomioita puhtaanapitoon ja käsihygieniaan, sen vuoksi asiakaskäyttöön on lisätty myös kertakäyttöhansikkaita käsidesinfiointiaineiden lisäksi.

Otamme vastaan myös puhelintilauksia (Feenix keskusta; 0400231223, Teollisuustien Feenix; 0400631223). Pakkaamme annoksen valmiiksi noudettavaksi. (tilausten sujuvuuden nopeuttamiseksi toivomme asiakkaiden tutustuvan lounas-listaamme ja valitsemaan annoksensa valmiiksi ja kertomaan mahdolliset allergiat). Aukiolomme on muuttunut: ma-pe klo 10.30-16 ja la 11-16 (keskustan Feenix) ja ma-pe klo 10-14 teollisuustien Feenix

CAFE & BAR 21 ja TAQUERIA YUCA: Toimintamme muuttuu keskiviikosta 18.3.2020 eteenpäin muiden ravintoloiden esimerkkiä noudattaen niin, että myymme jatkossa vain take away -tuotteita. Ainoa sisäänkäyntimme on Taqueria Yucan etuovelta Rovakadun puolelta. Tilaaminen onnistuu jatkossa seuraavalla tavoilla:

1. NOUDA
Soita ja tilaa ruokasi suoraan puhelimella, niin tarjoamme sinulle -20% alennusta (alennus ei koske lounasaikaa klo.11-14). Silloin noudat tilauksesi aika-arvion jälkeen Taqueria Yucasta nimelläsi. ☎️ —> 040 8117037

Voit myös tulla tilaamaan paikan päälle ja maksaa tilauksesi kortilla tilatessasi. Tämän jälkeen jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle heti kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Muista miettiä tilauksesi valmiiksi ennen paikalle tuloa. Tästä myös saat sen -20% alennusta (alennus ei koske lounasaikaa klo.11-14)

2. TILAA KOTIIN
Voit tilata ruokasi toimitettuna Woltilla työpaikalle tai kotiovellesi. Wolt-appilla hoidat sen vaivattomasti vaikka kotitoimistostasi! Meiltä onnistuu myöskin yli 50€ arvoiset ennakkotilaukset (tilaus tehtävä edellisenä päivänä), jotka oma henkilökuntamme toimittaa teille Rovaniemen alueelle (10km säteellä). Tästä myös saat sen -20% alennusta

Rovaniemen Asemaravintola: Toistaiseksi olemme auki joka-päivä normaalisti kello 7.15-21.00  Olemme väljentäneet asiakastiloja ja jättäneet aamiaisbuffan pois valikoimistamme. Voit tilata myös ruoka-annoksia mukaan soittamalla 016-318818. Ruokalistan löydät osoitteesta https://assaroi.com/wp/our-menu/. Take Away-annokset -20%, ei kotiinkuljetusta. Seuraamme koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Hotelli Metsähirvas: Toimintaamme supistetaan jotta meillä olisi edelleen turvallista viettää yönsä. Toimintamme muuttuu toistaiseksi seuraavanlaisesti: Hotellimme vastaanotto palvelee vain ennakkoon sovitusti, vailla kattoa ei kukaan jää. Palvelemme 24/7 puhelimitse numerosta: 0400 315 099, josta saat toimintaohjeet majoitukseen saapumiseen. Aamupalat toimitetaan huoneisiin ennakkoon ennen saapumistanne, muistathan mainita varauksen yhteydessä erikoisruokavalioista. Ravintolapalvelumme ovat suljettuna kokonaan. Pyrimme majoittamaan kaikki mahdolliset saapujat huoneisiin joissa on täysvarusteltu keittiö. Lemmikit ovat myös tervetulleita, lemmikkimaksumme on 20€/viipymä. Yrityksille tarjoamme työmiesmajoitusta kuukausivuokralla alk. 250€/kk. Yritysvuokrauksen yhteydenotot puhelinnumeroon: 0400 315 030. Suurella sydämellä aurinkoista kevättä kaikille toivottaen: Hotelli Metsähirvaan koko henkilökunta 

Santa’s Hotels: Meille on tärkeintä on asiakkaiden sekä henkilökunnan hyvinvointi ja turvallisuus. Seuraamme koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen kehittymistä ja noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Rovaniemen hotellimme ja ravintolamme ovat avoinna ja palvelevat vieraitamme. Myös verkkokauppamme palvelee: https://lahjakortti.santashotels.fi/.

Siivoushenkilökuntamme on lisännyt desinfiointia ja pintojen puhdistusta yleisissä tiloissa, ravintoloissa, hotellihuoneissa sekä WC – tiloissa. Erityistä huomioita kiinnitetään pintoihin, joille kohdentuu paljon kosketuksia; mm. ovenkahvat, hissien napit ja pöytäpinnat.
Kaikissa yleisissä tiloissamme on käsien desinfiointipisteitä, kuten myös toimisto – ja henkilökunnan tiloissa. Kannustamme sekä asiakkaita että henkilökuntaamme käyttämään niitä aktiivisesti.
Henkilökuntaamme on ohjeistettu noudattamaan erittäin huolellista käsihygieniaa, välttämään kasvojen koskettamista sekä välttämään pisaratartunnan mahdollisuutta.
Henkilökuntamme ja asiakkaamme pidetään ajan tasalla menettelytapojen ja nykyisen tilanteen muutoksista.

Hostel Cafe Koti ja Restaurant Nabo: Hostelli, kahvila sekä Nabo on tällä hetkellä suljettuna tuonne 31.5 asti ja sulun aikana meiltä voi ostaa lahjakortteja myöhemmin käytettäväksi. Lahjakortit voidaan tilata etänä sähköpostilla  [email protected], maksu hoituu laskutuksena johon ohjeistamme tilauksen yhteydessä.

Siivous, puhtaus ja puhtaanpito:

Rovaniemen Keskuspesula: Pyykkäri vastaa kaikkiin kysymyksiisi! Ei ainoastaan puhtaanapitoon liittyen, meillähän ne ovat prioriteetti ykkösiä kun olemme myös sairaalapyykkäri. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme varautuneet pesuaineiden, eristyspyykin, desinfiointiaineiden yms puolesta.

Eezy VMP Rovaniemi: Tarjoamme siivousalan palvelua yhteisöille yrityksille, olipa kyseessä toimistosiivous tai teollinen siivous. Ota yhteyttä! www.vmp.fi.

Yrityspalvelut:

GrowthFactor Oy, Seuraa Instagramissa: https://www.instagram.com/growthfactoroy/ .Tarjolla tukea haastavaan taloustilanteeseen! Teemme talous- ja liikkeenjohdon konsultointia Rovaniemeltä käsin ympäri Pohjois-Suomea. Tuotamme ulkoistettua controller-palvelua, talouslaskelmia ja -ennusteita, liikkeenjohdon sparrausta sekä mentorointia yrittäjille. Meillä on yhteensä yli 40 vuoden kokemus rahoitus- ja liikkeenjohdon tehtävistä. Toimistomme on Rovaniemen lentokentän lähellä osoitteessa Teknotie 14-16. Tapaamiset onnistuvat ainakin toistaiseksi myös kasvotusten, mutta suosimme etätapaamisia tässä tilanteessa. Meidät tavoittaa puhelimitse sekä sähköpostitse hyvin joustavasti. Haluamme auttaa mahdollisimman montaa yritystä tässä talouden tilanteessa. Palvelumme maksuaikataulu on sovittavissa. Tsemppiä kaikille! Yhdessä tästä selvitään! Tsemppiterveisin, Johanna ja Esko Määttä: 040 845 3638 / Johanna, 040 772 9427 / Esko

Mainospalvelu Maippi: Vaikka toimisto on avoinna kuten normaalistikin, toivoisin ettei fyysisiä käyntejä liikkeeseen tehtäsi. Onneksi nykyteknologia antaa mahdollisuudet hoitaa asiat etänäkin eli toimeksiantoja voi lähettää sähköpostilla, tekstiviestillä, whatsapp:lla, messengerillä, kuvaviestillä jne. Ja mitä parasta, voi soittaakin puhelimella!

KopiPlus: Palvelemme kuten normaalistikin ma-to klo 9-16.30 ja pe klo 9-15, poikkeukselliset aukiolot löytyvät nettisivuiltamme. Riskiryhmään kuuluvien käynti voidaan sopia tapauskohtaisesti. Myyntitiskiltä löytyy käsidesiä. Tilaukset onnistuvat kätevästi sähköpostilla [email protected] ja puhelimitse 016 345 277. Haku liikkeestämme ja maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla. Tarvittaessa laskutus ja toimitus kaupunkialueelle ja maakuntaan vaikkapa Matkahuollon kautta. Tuotteet ja lahjavinkit piristämään itseä tai läheisiä löytyvät osoitteesta https://www.kopiplus.com/lahjavinkit.html

Arctica Coaching & Consulting Oy: Auttmme tietosuoja- ja tietoturva-asioissa halutessasi vaikka etäyhteyden välityksellä. Autamme selvittelemään myös tietosuoja- ja tietoturvaloukkauksia, joita on nyt ollut poikkeuksellisen paljon liikkeellä. Toimimme yhteistyössä toisen Likiliikkeen inDataHouse Oy:n kanssa. Minulle voi soittaa 050 372 5202 tai laittaa sähköpostia [email protected]

Lapin Systema Oy: Meillä on verkkokauppa jonka logistiikkakeskus on Rovaniemellä. Meiltä voi tilata verkkokaupasta, sähköpostilla [email protected] ja puhelimella (016) 330 9000. Tavarat voimme toimittaa asiakkaan osoitteeseen, kaupunkialueella Matkahuolto toimittaa, maakuntaan Posti, Matkahuolto ja Tavaralähetit. Jos haluaa itse noutaa tuotteet voimme pakata ne valmiiksi. Myyntitilaluksia / laskuja ei tarvitse asiakkaan kuitata tai käsitellä, mikäli tilaat kuljetuksen niin kuljettaja kuittaa tavaran vastaanotetuksi.

Koronaviruksen takia toimimme vastuullisesti ohjeiden mukaan. Hygieniasta olemme erityisen tarkkoja, asiakastilaisuudet tiloissamme on toistaiseksi lopetettu, desinfiointiaineilla käsitellään myyntitiskit, tietokoneet, puhelimet jne. Kukaan ei tule flunssaoireisena työpaikalle. Tulemme järjestämään webinaareja esim. infonäyttöviestintään liittyen.

LapSec Oy: Olemme täydessä toiminnassa ja valmiudessa myös poikkeustilan aikana. Palveluissa noudatetaan ensisijaisesti kohde/toimeksiantaja -kohtaisia ohjeita. Kun yrityksen joutuvat muuttamaan aukioloaikojaan ja etätyö lisääntyy, on LapSec Oy turvaamassa yrityksesi vartiointia. Yrityksille tärkeitä huomioita ovat seuraavat:
– Muista kytkeä rikosilmoittimet täysvalvontaan, kun yrityksessäsi ei ole henkilöstä paikalla (myös päiväsaikaan).
– Jos yrityksessäsi on vain ns. päivystys, niin muistathan huolehtia yksintyöskentelevän henkilöstösi turvallisuudesta.
–  Neuvomme ja autamme sinua kaikessa turvallisuuteen liittyvässä.
– Ole yhteydessä, jos sinua askarruttaa jokin turvallisuuteen liittyvä asia. Asennus- ja suunnittelupalvelumme toimivat kuten normaalioloissa. Koko henkilöstömme on suorittanut vartijakoulutuksen, mukaan lukien asentajamme ja toimihenkilöt. Tällä tavoin pystymme takaamaan yhtiön toimintavalmiuden myös poikkeuksellisina aikoina. Pidetään toimistamme huolta ja yritetään pysyä terveinä!

Seven-1: Asiakkaamme ja henkilökuntamme ovat tärkeitä, joten siirrymme osittain etätöihin. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista huolimatta. Asiakastapaamiset hoidamme ensisijaisesti sähköisiä asiointikanavia hyödyntäen, esimerkiksi Skypen välityksellä. Yhteyshenkilösi tavoitat normaalisti puhelimen ja sähköpostin avulla.

Välttääksemme viruksen leviämisen olemme siirtyneet toimiston sijasta osittaiseen etätyöskentelyyn, niiltä osin kuin se on mahdollista. Etätöillä varmistamme töiden sujuvuuden ja työntekijöidemme turvallisuuden sekä minimoimme tartuntariskit. Arki rullaa normaalisti ja tiedotamme teitä viipymättä, mikäli tilanteeseen tulee muutoksia. Lisätietoja tilanteesta saat tarvittaessa omalta yhteyshenkilöltäsi.

Starttipaja Valmennus Oy: Hei kanssayrittäjä! Avaamme Sinulle verkkokaupan osoitteessa lahjakortti.starttipaja.fi jossa voit myydä lahjakortteja yritykseesi. Lahjakortti voi olla arvoltaan rahaa tai tuotelahjakortti jolle on määritetty arvo. Lahjakorttien lisääminen verkkokauppaan on Sinulle maksutonta. Jokaisesta myydystä lahjakortista veloitetaan 5% provisio jolla verkkokauppa pidetään käynnissä. Lahjakortit toimitetaan asiakkaillesi sähköisenä eikä vaadi Sinulta mitään erillisiä toimenpiteitä. Lahjakortin lunastaminenkin sujuu kätevästi sähköisesti. Käy lukemassa lisää lahjakortti.starttipaja.fi ja ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Lapin Kauppiaat ja Yrittäjät Ry: Tilitoimistomme palvelee teitä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kaikki yhteystietomme löytyvät osoitteesta lapinkauppiaat.fi.

Rovaniemen Painatuskeskus Oy: Toimistomme on avoinna  normaalisti. Nykyteknologialla hoidat asiat etänäkin eli toimeksiantoja voi lähettää sähköpostilla, tekstiviestillä, whatsapp:lla, messengerillä, kuvaviestillä jne. Ja mitä parasta, voi soittaakin puhelimella!

Dihtor Oy: Tietotekniikkaa yrityksille. Olemme paikallinen tietotekniikkayritys, joka tarjoaa tietokoneet, oheislaitteet, ohjelmistot sekä asennus-, ylläpito- ja huoltopalvelut yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Tarjoamme kaikkien myymiemme laitteiden asennus- ja tukipalveluita avaimet käteen -periaatteella.  Voimme tarjota etätukea sekä yksittäistapauksissa, että vuosisopimuksella. Huolehdimme myös lähiverkostasi. Kerro meille tarpeistasi, me kerromme, miten ne täytetään kustannustehokkaasti ja yrityksesi liiketoimintaa tukien. Toimitamme tuotteet asiakkaan tarpeen mukaan, suoratoimituksena tai tilanteen mukaan noudettavaksi toimistoltamme. Tämän hetkisen tilanteen mukaan, otathan meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät sivuiltamme https://www.dihtor.fi/

Eezy VMP Rovaniemi: Tarjoamme ketteryyttä hyödyntää monipuolista tekijäjoukkoamme sekä työkaluja yrityksille parhaan potentiaalinsa lunastamiseen. Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin lisäksi saat yritykseesi kaikki yrityksesi kasvun ja kehittämisen palvelut! www.eezy.fi

Asianajotoimisto Pulkamo Oy: kaikille alueen yrityksille ja yrittäjille maksuton tilannekartoitus sopimus- ja työsuhdeasioissa alkuneuvottelussa tai chatissa. Neuvottelut etäyhteyksillä, ajanvaraus ja vahva tunnistautuminen verkkosivuiltamme. Poikkeustilanteeseen liittyvien sopimus- ja työsuhdeasioiden asianajolaskuille korotonta maksuaikaa syksyyn 2020 saakka. Myös henkilöasiakkaiden kaikki neuvottelut helppokäyttöisillä etäyhteyksillä ja verkkoajanvarauksella.

Proinno ajattelee ja tekee. Haetko uuttaa suuntaa, luovia ratkaisuja ja apua kehittämiseen? Liiketoiminnan uudistamiseen, uusien palvelujen, palvelutuotannon ja työn tekemisen tapojen kehittämiseen.  Kääritään hihat ja aletaan töihin. Autamme sinua rahoituksen hakemisessa, suunnittelussa ja käytännön kehittämisessä.  Palvelu toteutetaan etänä sinulle sopivassa verkkoympäristössä (Teams, Zoom, Google, Facebook), täydentämällä niitä helppokäyttöisillä ideoinnin, visualisoinnin, prosessoinnin ja päätöksenteon työkaluilla.  Ota yhteyttä Nina Lappalainen, p. 0400 308 767, WhatsApp, Messenger, [email protected], https://proinno.fi/meista/nina-lappalainen

InData: tarjoamme laajan valikoiman tietoteknisiä ratkaisuja myös poikkeusoloissa. Meiltä saat turvallisen inData Etätyöpaketin tietoturvallisella yhteydellä ja lisäksi mm. videoneuvotteluratkaisun virtuaalisiin ”face-to-face” -tapaamisiin. Tilapäiseen etätyöskentelyyn olemme koonneet vuokrattavan Etätyöpaketin. Tarjoamme myös etätukea, lähitukea sekä laitetoimituksia turvallisesti kotiovelle Rovaniemen kaunpunkialueella. Voit ottaa yhteyttä: [email protected]

Sisustus, remontointi, kodin palvelut:

Rova-Sisustus Oy: Voit tilata tuotteita/palveluita sähköpostilla, soittamalla ja nettisivuillamme olevalla chat palvelulla ja noutaa halutessasi tuotteet valmiiksi pakattuna. Kaikki tuotteet myös kotiinkuljetettuna! Paikkoja pidetään puhtaina kokoajan ja käsidesiä löytyy ympäri myymälää niin henkilökunnan käyttöön kuin asiakkaillekkin. Olemme tarvittaessa avoinne riskiryhmille, ota yhteyttä!

K-rauta Rovaniemi: Toistaiseksi palvelemme ihan normaalisti. Toimitamme tarvitsemasi tuotteet myös kotiovelle.  Voit tilata tuotteita tai palveluja sähköpostilla, soittamalla tai fb:n kautta.  Voimme myös pakata tuotteesi valmiiksi noudettavaksi säilytyslokeroista kaupan eteisestä.  Jos kuulut riskiryhmään, voimme sopia Sinulle yksilöllisen palveluajan. Suunnittelijoidemme kanssa voit toimia etäyhteydellä.  Tilanteesta huolimatta kaikki on kuitenkin mahdollista turvallisesti ja annettuja ohjeita noudattaen.

Hovimäki: Aina ensin meille! Palvelemme toistaiseksi normaalisti ma-pe 8-19, la 9-17 ja su 11-17. Huolehdimme pintojen puhdistuksesta huolellisesti. Myymälään tullessasi voit halutessasi laittaa käteesi kumihanskat sisäänkäynnin yhteydestä löytyvältä pöydältä. Ilmainen kotiinkuljetus yli 50 € tilauksiin (max. 20 km). Tilauksen voit tehdä puhelimitse p. 075 328 5530, sähköpostilla [email protected] tai laittamalla viestiä Facebookin/Instagramin kautta. Tervetuloa! Terveisin Hovimäen poppoo.

Värisilmä Rovaniemi: Palvelumme ovat asiakkaidemme saavutettavissa tarvittaessa vaikka kokonaan onlinessa. THL:n ohjeistusten mukaisesti myös myymälämme ovat kuitenkin avoinna ja niiden suhteen noudatamme tiukkoja ohjeistuksia meidän kaikkien yhteisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Sisustus- ja maalineuvontaa puhelimitse ja etäyhteydellä: Soita 0400 309 555 tai laita viestiä vaikka Facebookissa! Tarpeenkartoitus ja suunnittelu voi alkaa puhelimessa tai meilitse ja jatkua yhteisellä, visuaalisella onlinetapaamisella. Viedään projektiasi yhdessä eteenpäin. 

Lupaamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikille tuotteillemme, joten pääset näppärästi remontoinnin alkuun. Kokoamme sinulle tarvittavan tuotepaketin, jolla voit toteuttaa niin pienet kodinparannukset tai isommatkin projektit omassa tahdissasi.  Lupaamme toimittaa varastotuotteemme Rovaniemellä, Oulussa, Kemijärvellä, Kemissä ja Torniossa nopeasti kotiosoitteeseesi ja tilaustavarankin veloituksetta perille saakka! Terveisin, Värisilmän väki

Jounin Klapi Oy: www.jouninklapi.fi. Voit tilata netin kautta tai puhelimella. Klapit kotiinkuljetuksella, maksupääte puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Nyt myös lasku sähköpostin välityksellä näin vältetään kontaktit. Olemme Likiliike ( vaikka ei liian liki)! Terveisin, yrittäjä Jouni Lehtinen.

Katto Oy Rovaniemi: Palvelemme katto- ja peltiosa-asioissa toistaiseksi normaalisti, tilaukset ja tarjouspyynnöt hoituvat helposti puhelimitse numerosta 050 376 3300 tai sähköpostilla [email protected]. Kevät tulee poikkeustilanteesta huolimatta ja lumen sulaminen talven haastavien kelien rasittamalla katolla saattaa aiheuttaa sadetta väärälle puolen kattoa. Autamme mielellämme kaikkina aikoina vuotopäivystysnumerossa 050 544 4774. Otamme käynnillämme vallitsevan poikkeustilanteen huomioon emmekä käy sisätiloissa vuotopaikkaa tutkimassa vaan annamme ensiavun katollenne ainoastaan ulkokautta.

Lasi- ja levymyynti Halonen Oy palvelee asiakkaita lähes normaalisti poikkeustilan aikana. Meille voi tehdä tilauksia s-postitse ja puhelimitse ja voimme tarvittaessa nostaa meiltä tilatut tavarat ulos ja laskuttaa asiakasta s-postin kautta. Tilausten kotiinkuljetus onnistuu. Sisätiloissa olemme panostaneet käsihygieniaan ja pintojen desinfiointiin säännöllisesti. Meillä on myös käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä saatavilla. Emme tule itse flunssaisena töihin ja toivomme samaa myös asiakkailtamme meillä asioidessa. Hallimme toimitila on iso ja voimme tarvittaessa rajoittaa asiakkaiden yhtäaikaista asiointia sisätiloissa. Riskiryhmään kuuluvat voivat ottaa meihin yhteyttä puhelimitse niin sovitaan sopiva aika asioimiselle.

Lasirikkojen korjaukset (ikkunalasit, näyteikkunat, ulko-ovien lasit jne.) hoidamme normaalisti vallitsevan tilanteen ja ohjeitten mukaan, hyvää käsi- ja yskimishygieniaa noudattaen myös asiakaskohteissa vieraillessamme. Korjausten ja asennusten ajaksi sinun ei ole välttämätöntä olla itse paikalla, vain oven avaus riittää. Tavaraa meille toimitetaan normaalisti eikä tuotepuutteita ole ilmennyt. Kesän ennakkotilauksia ajatellen laskemme tarjouksia normaalisti, nyt sillekin on paremmmin aikaa kuin aikaisempina vuosina. Terassilasitusten mittakäynneillä voimme hyvin ja huoletta käydä, sillä mitoitus onnistuu hyvin ulkoa käsin. Voimme tarjota asiakkaillemme poikkeustilan aikana myös joustavat maksuehdot ilman välikäsiä, kysy lisään suoraan meiltä!

Kauneus, kosmetologit, parturi-kampaamot:

Hius&Kauneus: Olemme pieni 2 paikkainen Ekokampaamo/parturi-kampaamo, joten meillä on rauhallista. Olemme tehostaneet puhtaanapitoa ja käsihygieniaa niin omaa kuin asiakkaiden.Riskiryhmille tarjoamme aamun aikoja puhelimitse 0505509999. Ajanvaraus osoitteessa www.hius-kauneus.com.

Nordic Blush Beauty Lounge: Terveenä voit asioida meille normaalisti. Yrittäjänä ja koulutettuna SKY-Kosmetologina (Suomen Kosmetologien yhdistys) minulle on erittäin tärkeää, että tunnet olevasi turvallisissa, varmoissa ja luotettavissa käsissä. Ammatilliseen erityisosaamiseeni kuuluu korkea aseptiikka, joten ylläpidän liikkeessä hyvin korkeaa hygienia tasoa. Hoitola siivotaan säännöllisesti päivän aikana ja asiakkaiden käyntien välillä.

Hoidoissa käytetyt instrumentit ja välineet desinfioimme ja steriloimme aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Kaikki pinnat, laitteet, ovenkahvat, WC ym. puhdistetaan ja desinfioidaan aineella, joka on luokitettu tuhoamaan myös koronaviruksen pinnoilta. Hoidoissa käytetyt pyyhkeet pestään 95 asteessa desinfioivalla pyykinpesuaineella. Liikkeessämme ei ole suurta asiakasmäärää kerralla, vaan jokainen asiakas palvellaan nyt hyvin henkilökohtaisesti. Hoitoa en keskeytä vastatakseni puhelimeenkaan.

Jos olet kipeänä, ilmoita siitä minulle heti kun tunnet oireita. Tällöin yritämme löytää sinulle uuden ajan. Saavuthan varatulle ajallesi yksin. Riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat voivat tulla liikkeeseen ja tällöin varmistamme, että liikkeessä ei ole muita asiakkaita. Ilmoitathan asiasta erikseen ennen aikaasi, jotta voimme valmistella hoitohetkeesi täydellisen rauhan

Verkkokauppamme löydät osoitteesta: www.nordicblushbeautystore.com. Ostetut tuotteet voi noutaa liikkeestä valmiiksi pakattuna tai toimitan ne sinulle Rovaniemen alueella erikseen sovittuna. (20km säteellä keskustasta). Lahjakortin tai tuotteiden osto onnistuu myös verkkokaupassa, puhelimitse, viestillä, Instagramin,Facebookin tai sähköpostin [email protected] kautta. Postitus onnistuu koko Suomeen!

Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koko maaliskuun ajan.  Muistathan, että ostamalla nyt lahjakortteja ja muita tuotteita ostamalla tuet yrittäjää ja autat selviämään haastavasta tilanteesta.Ajanvaraus: https://www.nordicblush.com/ajanvaraus tai soittamalla 0443437797/ SKY-Kosmetologi Johanna Helppikangas-Tuominen.

Kauneus- ja komeushoitola Sanna’s Style: Vaikka maailma myllertää, myös nyt on turvallista käydä SKY-kosmetologilla. Kaikki Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsenet ovat kauneudenhoitoalan koulutettuja ammattilaisia, joiden osaamiseen kuuluu myös korkea aseptiikka. Vastuullisen SKY-kosmetologin käsissä nautit luottavaisin mielin! Kotoa käsin voit seurata kauneuden- ja komeudenhoitoon erikoistunutta podcastiamme: https://www.rakastuihoosipodcast.com/ .

Sagatar Beauty & Wellness: Palvelemme sinua aivan Rovaniemen ydinkeskustassa, Sampokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Olemme Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäseniä ja olemme kauneudenhoitoalan koulutettuja ammattilaisia, joiden osaamiseen kuuluu myös korkea aseptiikka. Hoitolassamme on kaksi hoitohuonetta ja kaksi kosmetologia; palvelemme aina yhtä asiakasta kerrallaan. Emme siis poistu huoneesta kesken hoidon palvelemaan muita asiakkaita tai vastaamaan puhelimeen; tämä on ollut toimintaperiaatteemme alusta alkaen. Pesemme ja desinfioimme käsiämme säännöllisesti, aina asiakkaiden välissä ja ennen hoidon alkua sekä jälkeen. Käytämme halutessasi hanskoja ja suusuojaimia hoidon aikana. Joissakin hoidoissa automaattisesti. Vaihdamme pyyhkeet jokaisen asiakkaan jälkeen ja pesemme pyykkimme desinfioivalla pesuaineella 95 asteessa.

Ohjeistamme jokaista asiakasta pesemään kädet hoitolaan tullessa, kassaltamme löytyy myös käsihuuhde. Olemme ottaneet testerit, asiakaslehdet, vesikannut ja lasit pois käytöstä, emmekä tarjoile tällä hetkellä hoidon jälkeen teetä. Desinfioimme pinnat ja ovenkahvat jokaisen asiakkaan jälkeen. Hoidoissa käytetyt instrumentit desinfioimme ja steriloimme aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Lahjakortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta [email protected] myöhemmin käytettäväksi. Postitamme lahjakortin sinulle tai halutessasi suoraan läheiselle.

Kosmetologinen hoitola Helmiina-laser: Olemme tehostaneet hygieniatasoa hoitolassamme! Käytämme kertakäyttöhansikkaita aina kun mahdollista. Saniteettitiloissa käytössä kertakäyttökäsipyyhkeet ja käsidesiä tarjolla! Emme tule sairaina töihin, joten toivomme myös, että asiakkaamme noudattavat samaa käytäntöä. Voimme toimittaa tuotteitamme kaupungin alueella, kun teet tilauksen puhelimitse! P. 0400-442802.

Rovaniemen Hius ja Kauneus Vogue: Teemme töitä ihan normaalisti, ellei toisin ohjeisteta. Olemme tehostaneet liikkeen puhtaanapitoa ja  käsihygieniaa, jotta meillä olisi turvallista asioida. Ajanvaraus: https://www.hiusstudiovogue.fi/. Muistathan että meille voi ostaa lahjakortteja suoraan meidän nettisivuilta.

Terveys, hyvinvointi ja liikunta:

Lappica Oy: Työterveyspalvelut sopimusasiakkaille. Yhteydenottokanavat eLAPPICA CHAT, Lappica24/7, puhelin (tiedot sivuillamme). Tässä tilanteessa pyrimme suosimaan etävastaanottoa, mikäli asia on hoidettavissa ilman perinteistä vastaanotolla käyntiä.

Lapin Liikuntaklinikka: Fysioterapia- ja lääkäripalvelut ovat normaalisti avoinna kummassakin toimipisteessämme (Pulkamontie 2, Hiihtomajantie 2). Vastaanotot voidaan tarpeen mukaan toteuttaa etävastaanottoina tietoturvallisen yhteyden kautta. Varaa aika verkossa tästä >>

Lemmikkieläinliike Jälki: Me Jäljessä palvelemme sinua sekä kivijalassa että verkossa. Tarjoamme ilmaisen kotiintoimituksen Rovaniemen keskustan alueella. Verkkokauppamme ollessa vielä hieman keskeneräinen voi tilaukset jättää myös sähköpostilla ja puhelimitse. Halutessasi voimme myös kerätä ostoksesi valmiiksi jos haluat noutaa ne. Riskiryhmäläisille voimme sopia myös omia kaupassa käyntiaikoja. Olethan yhteydessä jos herää kysyttävää tai toivoita. Yhteystiedot: [email protected] 040 127 2423 www.jalki.net

Aitopilates Rovaniemi: Olemme huomioineet poikkeustilanteen pienentämällä ryhmäkokoja. Liikuntastudiolla on yhdellä kertaa asiakkaita enimmillään neljä, jotta riittävä etäisyys varmistuisi ja asiakkailla olisi mukava liikkua. Studiolta on saatavilla myös yksityistunteja, joilla voi treeneta yksin ohjaajan johdolla ja duo-tunteja, joilla voi harjoitella ystävän kanssa ohjatusti. Lisäksi studio järjestää online-mattopilatestunteja, joihin voi osallistua kotoa mobiililaitteen tai tietokoneen ja nettiyhteyden välityksellä. Varaukset ja pääsymaksun voi hoitaa verkkopalvelussa varaaheti.fi/aitopilatesrovaniemi.

Aitopilates Rovaniemen laitteet, pilatesmatot ja välineet desinfioidaan ennen päivän alkua ja päivän päätteeksi. Laitteet myös pestään aina käytön jälkeen. Olemme ohjeistaneet asiakkaita treenaamaan vain terveenä ja niin ohjaajat kuin asiakkaatkin pesevät kädet ennen sekä jälkeen pilatestuntien.

Myymälät, liikkeet, kivijalkakaupat, erikoismyymälät:

Kukkakauppa Helmi: Helmi on auki normaalisti (mahdollisista poikkeus aikatauluista ilmoitetaan facebookissa ja instagramissa). Meilta löytyy verkkokauppa ja toimitamme kukkia myös kotiinkuljetuksena. Tilauksen voi tehdä netissä tai soittamalla kukkakaupalle p.040 6807933. Desinfioimme mm. tiskiä, maksupäätettä useamman kerran päivässä ja asiakkaille on käsidesiä tarjolla.

Kelloliike Pulkkinen Oy / Kello ja Kulta Pulkkinen Verkkokauppa:   Koodilla: ALE20  saat 20%:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, ei koske tarjoustuotteita eikä De Motu-kelloja. Ilmainen ja nopea toimitus yli 30€ ostoksista. Myös nouto myymälästä. Palvelu: Kello- ja kultasepän palvelut kuten kellojen ja korujen huollot ja korjauksesta, sekä korujen valmistus. Kellojen ja korujen myynti sekä paljon erilaisia lahjaesineitä kuten kastelahjoja.

Taigakoru: Liikkeen asiakastasot puhdistetaan useasti päivässä ja mahdollisesti sovitetut korut desinfioidaan ennen niiden asettamista uudelleen myyntiin. Kotiinkuljetus onnistuu Rovaniemen kaupungin alueella 10km sisällä keskustasta. Yli 100€ tilauksista ei toimitusmaksua, alle 100€ / 8€ per toimitus. Voit tilata puhelimitse/verkossa ja noutaa valmiiksi pakattuna tuotteet. Tällöin verkkokaupassa toimitusvaihtoehtona ”nouto liikkeestä”. Voimme tarvittaessa sopia erikseen normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle asioinnin riskiryhmille.

Brillet – Hiukan parempi optikkoliike: Epidemiankin aikana on tärkeää huolehtia silmien terveydestä ja hyvinvoinnista. Liike toimii toistaiseksi normaalien aukioloaikojen mukaan arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-15. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan. Olkaa yhteydessä meihin, niin sovitaan teille sopiva yksityinen asiointiaika. Tiedotamme mahdollisista aukioloaikamuutoksista Facebook-sivuillamme. Poikkeusaikoinakin pitää huolehtia oikeanlaisesta lääkityksestä, joten silmälääkkeiden riittävyys kannattaa tarkistaa. Verkkokaupasta www.brillet24.fi löytyy piilolinssit ja kuivan silmän hoitotuotteet. Siitepölyaika on alkamassa, joten kuivia silmiä kannattaa hoitaa ja näin ehkäistä siitepölyn aiheuttamia oireita. Rovaniemen kaupungin alueella toimitamme halutessanne kaikki tilaamanne tuotteet suoraan kotiin. Ota yhteyttä: 0400 448 922 ja www.brillet.fi.

Jotta kaikilla olisi turvallista asioida Brilletissä, huolehdimme korkeasta hygieniatasosta myös nyt koronaviruksen aikana.

 • Pyydämme asiakkaita käyttämään käsidesiä, jota on asiakkaiden saatavilla Brilletissä.
 • Tartunnan saaminen kehysten tai aurinkolasien kautta on äärimmäisen epätodennäköistä.
 • Desinfioimme myös ahkerasti myymälän pöytäpintoja, maksupäätettä ja ovenkahvoja.
 • Kaikki välineet, joilla on koskettu asiakkaaseen, desinfioidaan ennen jokaista käyttökertaa (esimerkiksi silmämikroskooppi ja koekehykset)
 • Kädet pestään aina ennen tutkimuksen aloittamista.
 • Vältämme asiakkaiden kättelyä ja halailua.
 • Ethän tule flunssaisena ostoksille.

mainoa CRAFT & DESIGN: Olemme avoinna normaalisti ma-pe 11-17 ja la 11-16. Mahdollisista muutoksista aukioloajoissamme tiedotamme verkkosivuillamme ja some-profiileissamme. Omien mainoa DESIGN -korujemme on verkkokauppa löytyy osoitteesta www.weecos.com/fi/mainoa-design. Verkkokaupasta on poistettu lähetyskulut ainakin 13.4.20 asti.

Kaikkia tuotteita on mahdollista tilata puhelimitse (045-110 1069), sähköpostitse ([email protected]) tai some-profiiliemme kautta, ja noutaa ne valmiiksi pakattuna. Toimitamme tuotteet veloituksetta kaupunkialueella myös kotiinkuljetettuna (tällöin minimitilaus 50 €). Tilattujen tuotteiden toimituksesta sovimme erikseen asiakkaiden kanssa tuotteiden saavuttua. Lahjakortit eivät vanhene! Lahjakortti on käyttökelpoinen, vaikka sen käyttöaika olisi umpeutunut  poikkeustilan aikana. Myös muiden, jo ostettujen, ja nyt ostettavien lahjakorttien käyttöaikaa jatketaan.Olemme tehostaneet siivoamista, käsien pesua ja desinfiointia. Kosketuspinnat pyyhitään päivittäin desinfioivalla pesuaineella. Asiakkaille on tarjolla käsidesiä.

Confetti Rovaniemi: Ikävien uutisten keskellä on myös tärkeää muistaa ilon ja onnen hetket, joista muistot jäävät elämään.
Tiesithän, että voit myös soittaa meille etukäteen sitovan tilauksen ja keräämme puolestasi tuotteet ja heliumpallot valmiiksi odottamaan noutoasi. Asiakkaat voivat tehdä myymälään tuotteista etukäteentilaukset puhelimella p. 040-5309271 tai sähköpostiin [email protected]. Kokoamme tilaukset valmiiksi, jolloin asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin maksaa ja noutaa valmiiksi pakatut tuotteet. Myymälässämme huolehdimme hygeniasta tarkoin, pyyhimme joka päivä kassatiskin pinnat, korttipäätteen ym. kriittiset kohdat.  Pallobaarin ilmapallojen koskettelu on myös rajoitettu.

Wigel Oy: Verkkokaupastamme kaikki poronnahkatuotteet kotipostilaatikkoon veloituksetta! Jokaiselle verkkokaupasta tilanneelle mehiläisvaha käsittely kaupan päälle! *Muista klikata ostoskoriin mehiläisvaha käsittely Tehtaanmyymälämme AiloShop Rinteenkulmassa palvelee asiakkaita toistaiseksi normaalisti. Noudattaen erittäin tarkasti hygieniaa ja desinfioiden pinnat asiakkaiden jälkeen. AiloShopin koko valikoimasta -20%. AiloShopista löydät niin Poronnahkatuotteet ja laajan valikoiman ekotuotteita.

Gigantti Rovaniemi: Verkkokauppamme kautta asiakkaat voivat varata tuotteita ja noutaa myymälämme kassalta. Olemme tehostaneet siivousta myymälässämme ja desinfioimme esimerkiksi puhelimet jokaisen asiakkaan kokeilun jälkeen. Me Gigantissa desinfioimme myymäläämme ja laitteitamme useamman kerran päivässä varmistaaksemme henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuuden. Koska liikkumista vältellään, avaamme Rovaniemen Gigantissa kaksi suoraa puhelinnumeroa jotka ovat käytössä toistaiseksi. Vastaamme puheluihin aukioloaikojemme mukaisesti arkisin 10-19, lauantaisin 10-16 ja sunnuntaisin 11-16. Puhelinnumerot: 0403509147 ja 0403509143

Henkilökuntamme toimittaa teille tuotteet suoraan koteihin & toimipisteisiin veloituksetta 10 km säteellä myymälästä. Näillä toimenpiteillä pyritään saamaan tarvittavat palvelut riskiryhmään kuuluville. Mikäli linjat ovat tukossa – voitte ottaa myös yhteyttä sähköpostilla [email protected] ja olemme suoraan yhteydessä teihin. Terveisin, Koko Gigantti Rovaniemen henkilökunta.

Specsavers Optikko Rovaniemi: Näöntutkimukseen voi tulla normaalisti aukiolomme puitteissa. Voit asioida verkkokaupassamme: https://www.specsavers.fi/piilolinssit. Riskiryhmäläinen, tiedustele kotiin toimitusta tarvittaessa. Mikäli asiakkaalla on flunssaoireita tai ollut ulkomailla viimeisen 14 vrk sisällä, pyydämme varaamaan ajan 14 vrk päähän paluuajasta. Myöskään henkilöstömme ei työskentele liikkeessämme 14 päivään palatessaan ulkomailta.

Asiakkaille on tarjolla käsidesiä myymälään saavuttaessa. Kaikki laitteet, joita käytetään liikkeidemme kliinisillä alueilla ja jotka ovat lähikontaktissa asiakkaidemme kanssa, puhdistetaan aina huolellisesti käytön jälkeen. Kaikki työntekijämme pesevät kätensä huolellisesti ja käyttävät käsidesinfiointiainetta jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen ja ennen. Puhdistamme myymälän pintoja ja ovenkahvoja tehostetusti päivän aikana.

Kultatupa: Kansankatu 14, p. 040 8611011, sähköposti: [email protected]. Voimme toimittaa tilaukset perille Rovaniemen lähialueella, lähettää postitse tai matkahuollolla. Myös nouto myymälästä sovittuna aikana. Kulta- ja hopeakorut, kellot, pöytähopeat, kristallit, kummilahjat, kellojen ja korujen korjaukset. Pariston vaihdot. Kaiverrukset ja lahjakortit. https://www.kultatupa.fi/

Pelimies: Voimme toimittaa kotiin tai voi tilata netistä ja noutaa liikkeestä. Liike on toistaiseksi avoinna normaalisti. Kaiken vanhan pelitavaran voi tuoda vaihdossa. Nyt on hyvä aika pelata video- ja lautapelejä kotona perheen kanssa, kavereiden kanssa tai ihan yksin.

Valkko: Myymme suomalaisten merkkien tuotteita. Valikoimassa on niin aikuisten kuin lastenkin vaatteita, asusteita, koruja, kelloja, sisustustuotteita ja lahjatavaroita. Löydät meiltä mm. Aarnin, Uhanan, Metsolan, Kaikon ja Aarikan valikoimaa sekä monia paikallisia tuotteita.Valkon verkkokauppa löytyy osoitteesta www.valkko.fi. Paikalliset asiakkaat voivat joko noutaa verkkokauppaostoksensa itse myymälästä tai saada ne toimitettuna lähimpään matkahuollon toimipisteeseen tai postilaatikkoonsa. Meillä on ilmainen toimitus yli 35€ verkkokauppaostoksissa. Myös tuotteiden tilaus puhelimitse / sähköpostilla onnistuu, jos tuote ei löydy verkkokaupasta, mutta myymälästä kyllä. Tälloin pätevät samat nouto- ja toimitusehdot kuin verkkokauppatilauksissakin. Puhelinnumero 0400-272266 ja sähköpostiosoite [email protected]

Puhdistamme pintoja useasti päivän aikana. Samoin huolehdimme omasta käsihygieniastamme tarkasti, jottemme levittäisi mahdollisia taudinaiheuttajia eteenpäin. Myymälän aukiolojen muutoksia voit seurata instagramista tai facebookista. Löydät meidät ko.sivustoista nimellä @valkkofinland. Otathan tilit seurantaan!

Harrastukset ja urheiluseurat:

Musiikkikoulu POP-UP: Me teemme parhaamme, jotta voisimme edelleen tarjota musiikin iloa asiakkaillemme – laadukkaasti, innostavasti ja myös turvallisesti. Pyrimme järjestämään harrastusmahdollisuuksiamme uudelleen. Tarjoamme poikkeustilanteen ajan soiton ja laulun tapaamisia etänä, lisätiedot ryhmä- ja aihekohtaisesti löuydät verkkosivuiltamme https://www.musiikkikoulupopup.fi/ . Musiikki on edelleen, ja ehkä erityisesti nyt, loistava tapa viettää vapaa-aikaa, irrottautua arjesta ja käsitellä tunteitaan, niin lapsille kuin aikuisille.

RoKi Hockey: Muistetaan pitää myös paikalliset urheiluseurat käynnissä! Kauden 2020-21 kausikorttihaaste -kampanja on käynnissä 22.3. asti! TULE MUKAAN NYT! Hinnat alk. 65€, eli neljän ottelulipun hinnalla näet koko runkosarjan! @rokihockey #kausarihaaste

RoPs Rovaniemen Palloseura: Tarvitsemme tukeasi. Urheilu on ollut aina kansakuntamme henkireikä. Tällä hetkellä me, kuten moni muukin urheiluseura ympäri Suomen, olemme ennennäkemättömän haasteen edessä. Seurojen toiminnot on ajettu alas, eikä kukaan osaa ennakoida tulevaa.

Sen me kuitenkin tiedämme, että RoPS on rakennettu kestämään. Olemme syntyneet, kun Rovaniemeä vielä jälleenrakennettiin. Olemme voittaneet myöhemmät vaikeudet sekä esteet, joten tulemme selviämään tästäkin.

Juuri nyt pieninkin apu on korvaamattoman arvokas. Voit osoittaa tukesi hankkimalla kausikortin, ostamalla fanituotteita, liitymällä seuran jäseneksi: https://www.ropskauppa.fi/category/30/tukituotteet-2020 Me puolestaan lupaamme, että kauden aikanaan käynnistyessä tulette näkemään joukkueen, joka taistelee viimeiseen hikipisaraan Siniselle Sydämelle.

Taide ja kulttuuri, käsityöt ja harrastukset:

Taidekehystämö Hyvärinen: Meiltä kaikki välineet ja tarvikkeet askarteluun ja taiteiluun kotioloissa! Aika ei käy pitkäksi, kun laittaa luovuuden liikkeelle. Palvelemme normaalisti arkisin 9-17 ja lauantaina 10-14. Voimme toimittaa tilaukset perille Rovaniemen alueella, jos et itse pääse asioimaan meillä, tai lähettää postitse tai matkahuollolla.

Konttisen Kesäteatteri: Olemme saaneet lukea paljon harmillisia uutisia monien tapahtumien ja esitysten – jopa kokonaisten esityskausien peruuntumisesta. Olemme myös Konttisen kesäteatterissa pahoillamme tilanteesta, mutta samaan hengenvetoon toteamme, että tulevan kesän näytelmämme tuotanto rullaa suunnitelmien mukaisesti. Työryhmän jäsenet on valittu ja suunnittelutyö käy kuumana.

Seuraamme silmä kovana Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistuksia liittyen koronavirukseen. Mikään ei kuitenkaan tällä hetkellä viittaa siihen, ettemmekö pääsisi juhlimaan 25:tta ensi-iltaamme noin viikkoa juhannuksen jälkeen kesäkuun lopussa! Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta, nyt kun tästä kevättalvesta tulikin tällainen poikkeuksellinen ja jatketaan iloisten tapahtumien parissa heti, kun se on taas turvallista meille kaikille. Terveisin, Konttisen kesäteatterin väki.

Jademagia Music Oy: Poikkeustilanteenkin aikana toteutamme artisti- ja bändivalmennustunteja, cowrite-tunteja, lauluntekijävalmennusta ja managerointia etänä mm. Skypen / Hangoutsin / sähköpostin välityksellä. Lisäksi toimitamme mm. biisipalautteet ja laulu- ja tekstituotantotilalukset normaalissa aikataulussa sähköpostin välityksellä.  Varaukset ja tilaukset: [email protected] tai puh. 045 234 2499

Rovaniemen Taito Shop: Kaikki materiaalit käsitöihin. Muutoksia aukioloajoissamme: Palvelemme vko 13, ti – to klo 12 – 17, ma ja pe suljettu. Muutoksista aukioloajoissamme tiedotamme nettisivuillamme sekä some-kanavissa. Toimitamme tuotteita myös postitse. Käsityökoulu Peukku sekä Rovaniemen ja Pellon Taitokeskukset suljettu ainakin 13.4.2020 saakka.

Kulttuuritalo Korundi: Suljettu toistaiseksi. Kulttuuritalo Korundi ja Rovaniemen taidemuseo suljetaan yleisöltä ainakin 13.4.2020 saakka Valtioneuvoston ja Rovaniemen kaupungin ohjeiden mukaisesti. Myös Korundi Shop on suljettu, ja kaikki Korundin konsertit ja tapahtumat peruuntuvat tai siirtyvät. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista nettisivuillamme. Ohjeet lippujen siirtoon tai palautukseen löydät täältä: https://bit.ly/2vvlaQs

Arktikum: Suljettu toistaiseksi yleisöltä ainakin 13.4.2020 saakka Valtioneuvoston tuoreiden ohjeiden mukaisesti. Myös Arktikumin kahvila ja kauppa ovat suljettuina. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista nettisivuillamme. Lippu-, ryhmä- ja opasvarausten suhteen olethan yhteydessä [email protected] Ravintolapalveluiden ja kokousten suhteen olethan yhteydessä [email protected] Tilanne on poikkeuksellinen ja kaikkia viestejä emme pysty käsittelemään välittömästi, vaan viiveet ovat mahdollisia.

Rovaniemen Teatteri: Teatterimme on perunut esitykset ja tapahtumat 13.4. saakka. Samalla aiemmin ilmoitettu 18.3. klo 13 pidettävä ohjelmistojulkistus siirtyy myöhemmälle keväälle. Poikkeustila vaikuttaa myös palveluaikoihin. Lappia-talon lippukauppa on suljettu ja myyntipalvelumme palvelee sähköpostissa [email protected] ja puhelimessa 0400 282 484 tiistaista torstaihin kello 10-16. Lue lisää lippujen vaihdosta nettisivujen ajankohtaisista. https://www.rovaniementeatteri.fi/teatteri/ajankohtaista/ Yhteistyöstä ja ymmärryksestä kiittäen ja kaikille jaksamista toivottaen, Teatterin henkilökunta

Kuljetus, autoliikkeet, korjaamot ja huolto:

Beebike: Palvelemme myös poikkeustilan aikana ja pyörän voi tuoda huoltoon joka arkipäivä. Puhtaanapitoon ja käsihygieniaan on nyt kiinnitetty erityistä huomiota, ja liikkeessä desinfioidaan ovenkahvat, maksupäätteet ym. päivittäin. Myös pyörä on mahdollista saada huollosta pintadesinfioituna. Jos haluat välttää tartuntamahdollisuuden mutta tarvitset pyörähuoltoa, voimme sopia erityisjärjestelyistä. Pysäytetään virus yhdessä! Aukioloajat ma-pe klo 11-17.

JoKa-Palvelut: Vuokrataan pidempiaikaiseen käyttöön: Toyota Yaris 2019 aut. 380€/kk, sis. alv.24%, huollot, veron ja vakuutuksen sekä Toyota Corolla 2019 aut. Hybrid Wagon 510€/kk, sis. alv. 24%, huollot, veron ja vakuutuksen Yhteydenotot: Ari Jokelainen 040 355 7860 / [email protected]

J.Kantola – Taksi ja tilausajopalvelu: Soita ja tilaa taksi 010 338 9898. Matkusta turvallisesti kyydissämme. Panostamme puhtauteen poikkeustilanteen aikana nyt entistä enemmän. Puhdistamme pinnat joka kuljetuksen jälkeen minne itse tai asiakkaamme koskevat. Käytämme aineita mitkä tuhoavat bakteereja tehokkaasti. Kauttamme voit tilata myös vaikka kauppaostokset suoraan kotiisi ilman, että itse olet mukana. Voit kysyä tarjousta räätälöidyistä palveluista myynnistämme [email protected]. Tutustu lisää yritykseemme vierailemalla verkkosivuillamme. Meidät löydät myös facebookista ja instagramista käyttäjätunnuksella @taksijkantola. Turvallisia kilometrejä kanssamme. Voikaa hyvin!”

Autokoulu S. Nuutinen: Vuoden Likiliike palvelee! Kaikkiin kursseihimme voi ilmoittautua kotisivujemme kautta. Ajo-opetus on aina henkilökohtaista ja autot ja simulaattori puhdistetaan ja desifioidaan jokaisen ajon jälkeen. Ajo-opetuksen aloituspaikka on oppilaan ja opettajan yhdessäsopima. Toimistomme siivousta on tehostettu ja oppilaiden tulee käydä käsipesulla ennen ajoon lähtöä. Toimistoltamme löytyy siis käsienpesu mahdollisuus sekä käsidesiä. Teoriatunnit suoritat kotoa käsin verkossa etänä. 

Koneliike Jomatig: Arvoisat asiakkaat,terveytenne on meille erittäin tärkeää, ja pyrimme kaikin keinoin turvaamaan sujuvan asioinnin poikkeustilan aikana. Myymälässämme on väljää ja ripeää asioida. Voit etukäteen ilmoittaa ostoksesi ja laitamme tuotteet valmiiksi. Huolehdimme kassaympäristömme ja maksupäätteen hygieenisyydestä, mutta myös sähköinen laskutus onnistuu, jolloin myymälässäasioimisaika jää minimiin. Myös verkkokaupastamme voit turvallisesti tilata tuotteen.

Palvelemme teitä kaikissa hitsaukseen, koneistukseen ja voimansiirtoon liittyvissä asioissa Lampelankadulla normaalisti puoli kahdeksasta puoli viiteen maanantaista perjantaihin. Tavarantoimittajamme ovat myös töissä, joten kaikkea teknisen kaupan alalta löytyy entiseen tapaan niin ammattilaisille kuin kotiharrastajillekin. Pysytään terveenä ja positiivisella mielellä poikkeustilanteesta huolimatta toivoo kauppias Jukka Leskelä, Likiliike nro 89.

Automaalaamo H.Tuomivaara Oy: Jos autosi on saanut kolhuja, joita et ole ehtinyt korjauttaa olisiko nyt sen aika? Palvelemme normaalisti ja seuraamme tilantteen kehitystä ja reagoimme sen mukaan. Maalaamomme on avoinna arkisin klo 8–15.30.

Muut:

Päiväkoti Sunnarborg / Rovaniemen Päiväkodit Oy: Sunnarborgissa perheelliset työntekijät saavat jäädä hoitamaan kotiin omia lapsiaan nyt poikkeusaikana ja he voivat tehdä osittain myös etätöitä, kunnes pääsemme pahimman kriisin yli. Tämä sama koskee myös heitä joilla omia lapsia ei ole. Varhaiskasvatuksen lakisääteiset paperityöt kun ovat lisääntyneet kaikkien osalta ja niiden tekeminen työpäivän aikana, pois lapsiryhmästä on haasteellista.

Meidän työntekijöidemme ei tarvitse ottaa tätä varten palkatonta lomaa eikä kuluttaa heidän jo ansaittuja lomapäiviään. Kannustan näin muitakin varhaiskasvatuksen palveluseteliyrittäjiä omalla tavallaan pitämään huolta työntekijöistään, heidän jaksamisestaan ja näin myös heidän perheistään vaikka ymmärrän tämän ajanjakson olevan haastellinen ja epävarmuus tulevaisuudesta painaakin mieltä.

Pidetään huolta perheistämme, läheisistämme, kanssakulkijoistamme ja pysytään terveinä! Nyt todella tarvitaan sitä yhteisöllisyyttä ja Me- henkeä kaikkialla. Mirkka Koskelainen, Rovaniemen Päiväkodit Oy

Jokelan Hautaustoimisto Oy: Olemme luotettava asiantuntijasi myös poikkeuksellisten aikojen vallitessa. Olemme valmistautuneet hoitamaan järjestelyjä kanssanne etäyhteyksillä, lisäksi suunnittelemme tarjontamme laajentamista hautajaisten videointi- ja verkkolähetyksiin. Kaikki kukkalaitteet toimitetaan perille, samoin adressit (kaikkiin Rovaniemen kaupunkikeskuksen alueella pidettäviin hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin) Verkkosivuiltamme löydät ”Suunnittele hautajaiset” -osion, joka on hautausjärjestelyjen suunnittelun apuna. Lomake tulee suoraan hautaustoimistolle, ja voimme siten ryhtyä järjestämään asioita ja olla asiakkaaseen yhteydessä puhelimitse.

.