LIKILIIKKEEN TOP 15 VINKKIÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄN ROVANIEMELLÄ!

Keräsimme yhteen parhaimmat, aidosti paikalliset vinkit rovaniemeläiseen ystäväpäivänviettoon. Listaltamme löytyy tekemistä, elämyksiä, yksilöllisiä lahjoja niin omalle sydänkäpyselle, ystäväjoukolle kuin koko perheellekin. Kunkin listatun yhteydestä löydät vielä hintakategorian valintaasi helpottamaan:

€ = 1 – 20 €

€€ = 21 – 50 €

€€€ = 51 – 150 €

€€€€ = 151 – 250 €

€€€€€ = 251 € –

1. KURU Lounge:

Vuokraa leffateatteri yksityiskäyttöön mielitiettysi, ystäväporukan tai perheen kesken ja vietä unohtumattoman mukava ystävänpäivä oman väen kesken! KURU Lounge tarjoaa modernit ja leppoisan mukavat tilat tarvittaessa tarjoiluineen keskustassa Valtakadulla. Muista myös Kurun lahjakortti!

2. Taidegalleria Napa

Nappaa ystävä mukaan ja lähtekää nauttimaan lappilaisten taiteilijoiden annista! Milloin olet viimeksi käynyt Lapin Taitelijaseuran näyttelyissä? Käväise ja ihastu – täältä voit myös hankkia taidetta kotiisi joko ostaen tai taidelainaamosta. Galleria Napassa ovat vaihtuvat näyttelyt ja ystävänpäivän viikonloppuna ehdit vielä näkemään Northern Affinity – taiteilijoita Lapista ja Baskimaasta –näyttelyn. 

3. Santa Claus Holiday Village

Nauti ystävänpäivästä vaikka koko viikonlopun ajan talvisen maagisissa puitteissa. Oletko pohtinut lomaa omassa kotikaupungissasi? Tässä se on: 6 km keskustasta, Napapiirillä kaikki, mitä tarvitset: ihana ravintola, tunnelmallinen ja nykyaikainen majoitus sekä kaikki talven tekemiset kävelymatkan päässä. Täällä voit käydä myös ystävänpäivän illallisella: ravintola Three Elves tarjoaa maukkaan menun sekä kauniit puitteet. 

4. Choco Deli

Suklaa kuuluu ystävänpäivään! Tinkimättömällä taituruudella ja ammattitaidolla toteutetut artesaani suklaat ja kakut löydät Rinteenkulman ja Koskikadun Choko Deli -liikeistä. Istahda siis hetkeski nauttimaan näistä herkuista kera tärkeimpäsi tai klikkaa itsesi suoraan verkkokauppaan ostoksille – myös täältä voit hankkia ilhaduttavan lahjakortin.

  • Yhteystiedot: Koskikatu 18 ja Kauppakeskus Rinteenkulma, www.chocodeli.fi
  • Hintaluokka: €-€€

5. Rovaniemen Teatteri

Yhteinen ja ilahduttava elämys odottaa Lappia-talolla! Teatteri palvelee kulttuurin janoisia turvallisuus silmällä pitäen: liput kannattaa hankkia etukäteen, sillä näytökset esitetään turvavälein ja rajoitetulle yleisölle. Teatterin valikoidut herkut tarjoilee aito paikallinen Café Bar 21. Sujauta siis teatteriliput kuoreen ja anna lahjaksi ystavälle tai puolisolle! 

6. Arctic Lifestyle Oy / Lapin Hullu:

Mitäpä jos tekisit jotain aivan muuta? Näistä hullun hyvistä palveluista löytyy valinnan varaa, mutta olisiko nyt kiva kurvata keväthangille moottorikelkalla? Vuokraamalla menopelin saat parhaat palat luonnosta vauhdin hurman siivittämänä. Lapin Hullu hoitaa myös mahtavat ja turvalliset ohjelmapalvelut, juhlat ja tilaisuudet: oletko jo tutustunut upeaan Lumi Resort -keskukseen Ollerovaarassa?

7. Ravintola Comico

Tämä yhdistelmä Meksikon ja Lapin makumaailmoja ei petä! Tunnelma on kohdillaan, kun saa eteensä Comicon menun pieteetillä valmistamat annokset herkutteluhetkeen. Tämä aito paikallinen serveeraa ruoat myös kotipakettiin, mikäli olohuone-piknik siintää ystävänpäivän suunnitelmissanne, nimittäin take-awayn voit tilata suoraan Comicon nettikaupasta.

  • Yhteystiedot: Koskikatu 25, www.comico.fi
  • Hintaluokka: €-€€

8. Helmiina kosmetologinen hoitola

Hemmottelua? Kyllä kiitos! Varaa aika tai hanki lahjakortti monipuolisiin palveluihin. Helmiina toimii Rovaniemellä vankalla ja pitkällä ammattitaitoisella kokemuksella. Kosmetologiset hoidot, laitehoidot ja vartalohoidot löydät kaikki samasta osoitteesra keskustasta. Ylelliset tuotteet voit hankkia helposti Helmiinan verkkokaupasta.

9. Ester Visual

Lapin luonnosta inspiroitunutta kodin sisustusta sekä kauniita lahjatavaroita sekä kortteja löydät myynnissä verkkokaupan lisäksi mm. Valkko-myymälässä sekä Korundi Shopissa. Söpöt ja herkät metsäneläimet sekä tuttuja luonnon elementtejä on ikustettu kauniisiin kodin sisutus- ja käyttöesineisiin.

10. Kinos Design

Tämä rovaniemeläinen lifestyle -yritys suunnittelee ja valmistaa kotimaisia, korkealaatuisia asusteita, koruja ja sisustustuotteita. Tuotteiden inspiraatio syntyy Lapin luonnosta, puhtaista raaka-aineista ja ajattomasta designista. Miten olisi linnanjuhlistakin bongatut lohenahkaiset asusteet tai suloiset jääkarhu-julisteet kevään piristykseksi? Vieraile Kinoksen uudistuneessa verkkokaupassa ja löydä suosikkisi!

  • Yhteystiedot: kinosdesign.com. Verkkokaupan lisäksi löydät tuotteita mm. Arktikumin ja Korundin myymlälöistä sekä Valkko -liikkeestä Koskikadulta.
  • Hintaluokka: €-€€

11. Hostel Café Koti

Lämpöinen latte, hotelliaamupala, ravintola Nabon illallinen, yöpyminen Kodin raikkaissa huoneissa – mikä näistä vai kaikki? Saman katon alta löydät ainekset juuri sinun näköiseen ystäväpäivän viettoon. Edellä mainituista löydät myös valmiit paketit, eikun varaamaan!

12. Kello ja Kulta Pulkkinen

Ystävänpäivä on mainio ajankohta hankkia jotain kaunista ja kestävää vaikkapa korun muodossa. Kauppakeskus Rinteenkulmassa sijaitseva Kello ja Kulta Pulkkinen löytää yhdessä kanssasi korut ja muistot elämän tärkeimpiin hetkiin. Kipaise siis Rinteenkulmaan tai verkkokauppaan!

13. Valokuvaamo Kipinä

Ikuista ystävänpäivänä rakkaus kuviksi! Käväise Rovakadun studiolla tai sovi aika haluamaasi miljöökuvaukseen. Kipinästä löydät valmiita kuvauspaketteja tai voit kysäistä juuri sinulle räätälöityjä palveluita.

14. Koneliike Korteniemi, J-E Nettiverstas ja Lumise:

Mitä miehelle ystävänpäivänä? Jos näistä ei löydy, niin ei sitten mistään! Nämä kolme Likiliikettä tarjoavat mahtavan valikoiman reippaalla rovaniemeläisellä palvelulla höystettynä:

  • Yhteystiedot:

Koneliike Korteniemen löydät osoitteesta Hallitie 3 A ja verkkokauppa puolestaan palvelee sinua vuorokauden ympäri! Kukapa ei aina silloin tällöin olisi uutta konetta vailla?

J-E Nettiverstas tarjoaa yhden valtakunnan laajimmista työkaluvalikoimista. Verkkokauppa on pullollaan kaikkea, mitä tee-se-itse henkilö voi kaivata kevään ja kesän projektien vauhdittamiseen. Piipahtaa voi paikan päälläkin osoittessa Hallitie 16.

Lumise huolehtii puolestaan valoasiat kuntoon: tämä Rovaniemellä päämajaa pitävä, Pohjoismaiden johtava valoasiantuntija huolehtii valomestarien johdolla, ettei mitään jää pimentoon! Verkkokaupan lisäksi voit vierailla osoitteessa Teollisuustie 17.

  • Hintaluokka: €-€€€€

15. Bearhill Husky

Miltä kuulostaisi ystävänpäivä suloisten huskykoirien kanssa? Sehän onnistuu – valitse vain itsellesi ja kumppaneillesi sopiva retki valikoimasta ja suuntaa valjakkosi kohti lumipuisia maisemia. Nämä koirat ovat tottuneet arktiseen valjakkovetoon ja rakastavat sitä! Samalla kun pääset kokemaan elämyksen, edesautat myös huskykoirien haastavaa tilannetta poikkeusaikana: vähäiset vierailijamäärät aiempaan verrattuna ovat koetelleet niin koiria kuin omistajiakin: vierailusi on siis erittäin toivottu ja iloinen käynti molemminpuolisesti!

BONUS!

Ei ystävänpäivää ilman kukkia! Ystävänpäivän kimput, kukat ja muut muistamiset aidosti paikallisilta. Hae kukkasi keskustan Likiliikkeiltä tai tilaa kätevästi verkossa, vaikka kera kotiinkuljetuksen: 

Kukka-Aitta, Korkalonkatu 2,

Ukonhattu, Kauppakeskus Rinteenkulma, 1.krs

Lumikukka, Ruokasenkatu 5 

Kukkakauppa Helmi, Rovakatu 18.

  • Hintaluokka valintasi mukaan €-€€€