Näin tehtiin Likiliike syyskokous

Oletko joskus pohtinut, kuinka Likiliike yhteisönä toteuttaa omaa toimintaansa? Arvojensa mukaisesti tottakai – suosimme vain ja ainoastaan paikallista. Mikäli tarvitsemaamme ei omalta paikkakunnaltamme löydy, suuntaamme katseet joka tapauksessa mahdollisimman lähelle. Ensisijaisesti toteutamme omaa toimintaamme siten, että hyödynnämme kaikissa hankinnoissamme oman jäsenistömme ja väärtiemme osaamista sekä tuote- ja palvelutarjontaa.

Ennen kaikkea toimintamme keskiössä on yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys. Kun usean eri alan osaajat laittavat intohimolla viisaat päät yhteen ja käärivät hihansa, voi lopputuloksena olla jotain yllättävän suurta, voimakasta ja vaikuttavaa. Näin on syntynyt koko Likiliike: aidosta halusta toimia yhdessä, ilolla ja aktiivisesti rikkaamman kaupunkielämän puolesta.

Kun yhteishenki kaupunkimme yksityisillä toimijoilla on näin erityinen, siitä on pidettävä hyvää huolta. Sinäkin voit olla tässä mukana: muista suosia paikallista ja kertoa siitä muille! Yhdessä saamme pidettyä rattaat pyörimässä kaupunkimme hyväksi.

Päätimmekin hieman avata toimenpiteitämme ja näyttää teille, kuinka pari viikkoa sitten pidetty syyskokouksemme saatiin onnistumaan täysin paikallisin voimavaroin siten, että kaikki tilaisuuteen kohdistetut eurot suuntautuivat omalle paikkakunnallemme.

Näin siis toteutettiin alusta loppuun saakka Likiliikkeen vuoden 2020 syyskokous:

– Likiliikkeen johtoryhmä piti vuosikokousta edeltävän suunnittelupäivän Kuru Loungen tiloissa ja sammuttivat työn tiimellyksessä heränneen nälän Saigon Noodle Barin illallisella.

Toimintavuoden kiitoksena Likiliikkeen johtoryhmä sai Valkko -myymälästä hankitut, pienet lahjat pian vuoden kestäneestä työpanoksestaan. Lahja sisälsi mm. Wigelin poronnahkaiset kolikkopussukat sekä Rovaniemi -aiheiset heijastimet.

Kunniakirjat ja sertifikaatit hioi ulkoasultaan päivitettyyn kuntoon mainostoimisto Seven-1.

Kunniakirjat ja sertifikaatit painatettiin KopiPlussassa,

Uusien Likiliikkeiden liikepaikkojen tarrat on painettu Kaiverrus Kalliolla.

Tilat syyskokouksen pitoa varten tarjosi Lapin Taiteilijaseura ry kuvataideviikkojensa näyttelytilasta Kauppakeskus Revontulessa

Käsidesit ja maskit tilaisuuteen hankittiin Hovimäki Oy:ltä.

Kahvit, suolaiset muffinit ja juhlakonvehdit tulivat Choco Delin catering-palvelun kautta.

– Likiliike 5 -vuotta synttärikakun loihti Hässäkän Sari Poikajärvi-Mustonen.

Kukat kaikille palkittaville hankittiin Kukkakauppa Helmestä.

– Väärti Lapin Kansa tarjosi palkittaville avokätisen summan käytettäväksi digitaaliseen markkinointiin kanavissaan.

– Palkinnoiksi jaettiin myös Konttisen kesäteatterin perhelippuja kaikille palkituille.

Taidokkaat valokuvat tilaisuudesta, sertifioitavista ja palkituista otti tilaisuudessa Studio Artican Petri Teppo.

Osa sertifikaattien ja palkintojen vastaanottajista olivat estyneet saapumasta tilaisuuteen tai päättivät seurata tapahtumaa etäyhteyden päästä. Heille järjestettiin mahdollisuus valokuvaukseen Roifoton liikkeessä jälkikäteen ajanvarauksella.

Kuva: Petri Teppo, Studio Artica.

Toimintamme ydin on paikallisten toimijoiden esille tuominen siten, että juuri SINÄ voisit helposti valita asiointipaikaksesi takuulla paikallisen toimijan. Haastammekin kaikki kaupunkilaiset toimimaan koko loppuvuoden paikallisuus edellä! Mitä valintoja voisit vielä tehdä paikallisuus huomioiden? Voit käyttää apunasi Löydä Likiliike -listaamme, josta voit etsiä takuulla paikallisia toimijoita joko toimialan tai yrityksen nimen perusteella. Tuttuun tapaan paikalliset tunnistat myös violetista Likiiike -merkistä, joita löytyy ympäri kaupunkiamme, paikallislehden mainoskuvista tai yritysten omilta verkkosivuilta sekä heidän sosiaalisen median kanaviltaan.  Suositaan yhdessä paikallista ja annetaan Rovaniemen kukoistaa!

Kun raha liikkuu, muttei karkaa, meillä on paremmat edellytykset säilyttää lähipalvelut runsaina kaupungissamme.