Rovaniemen kauneinta jouluikkunaa etsitään tänä vuonna suunnistaen

Rovaniemellä etsitään jälleen talven kauneinta jouluikkunaa. Tänä vuonna paikallisten yrittäjien toiveita on kuultu ja kisa toteutetaan eri tavalla kuin aiempina jouluina. Voittajaa pääsevät nyt kaikki kaupunkilaiset ja matkailijat äänestämään jouluisella kaupunkisuunnistuksella.

Kisaan mukaan ilmoittautuneet näyteikkunat merkitään selkeään karttaan, jota seuraten perheet ja kaveriporukat haastetaan reippaalle suunnistusretkelle bongaamaan kisaikkunoita sekä äänestämään itselleen mieluisinta jouluikkunaa. Halutessaan kierroksen voi tehdä tehdä myös ajan hengen mukaisesti kotisohvalta, sillä Likiliikkeen verkkosivuille ja fb-sivuille tulee kuvagalleria kaikista haasteeseen osallistuvista ikkunoista.

– Luvassa on kaunis ja jouluinen kaupunkikävelyhaaste, Haluamme näin tarjota kaikille ilmaista, yhteistä ja kivaa tekemistä sekä somistaa yhteisvoimin ihana joulu kaupunkiimme, sanoo Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja.

Marika Tiikkaja vieraili marraskuussa yhdessä kaupunkikeskustan kehittämistä koordinoivan Miia Taivalantin kanssa tapaamassa yrittäjiä, joiden toiveiden perusteella jouluikkunakisan konseptia muutettiin. Valtaosa yrittäjistä toivoi muun muassa lisäaikaa ikkunan somistamiseen sekä raatikäytännön poistamista.

Jouluikkunoista tehdään kävelykartta, joka on jaossa kaikissa Rovaniemen kauppakeskuksissa, Sampokeskuksessa, Revontulessa ja Rinteenkulmassa. Kartan kääntöpuolella on myös äänestyskuponki, jonka voi jättää kauppakeskuksissa sijaitseviin palautuslaatikoihin. Äänestää voi myös Uuden Rovaniemen nettisivuilla osoitteessa www.uusirovaniemi.fi. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Likiliikkeen lahjakortti.

Kisaan osallistuva yritys voi sijaita missä tahansa Rovaniemellä, Mukaan on jo ilmoittautunut yrityksiä muun muassa Eteläkeskuksesta. Myös ikkunoiden somistustyyli jouluisen ilmeen toteuttamiseksi on vapaa.

Joulutempaus järjestetään tänä vuonna Likiliikkeen ja ROKKE – kaupungin keskustan kehittämisen (EAKR, Vipuvoimaa EU:lta, Lapin liitto) yhteistyönä.

Näin kisa etenee

  • Yritysten ilmoittautuminen kisaan päättyy pe 20.11.2020
  • Jouluikkunat valmiina ma 23.11. klo 9 mennessä
  • Yleisöäänestys käynnistyy ke 25.11.   
  • Kauneimman jouluikkunan äänestys jatkuu ma 14.12. saakka
  • Joulun 2020 kaunein jouluikkuna julkistetaan ja palkitaan ke 16.12.2020
  • Kaunein jouluikkuna palkitaan 200 euron Likiliike -lahjakortilla.

    Yritys, haluatko osallistua kisaan? ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ
Rovaniemen kaunein jouluikkuna