Taiga LKV on vuoden 2023 Likiliike

25.8.2023

Likiliike Rovaniemi ry on jakanut tunnustuksia jäsenyrityksilleen, joiden toiminta on palkintoraadin ja rovaniemeläisten mukaan tuonut esimerkillisen hyvin esiin Likiliikkeen arvoja vuonna 2023. Palkitut yritykset ovat ylläpitäneet lähipalveluita, paikallista erikoisosaamista sekä vuoropuhelua rovaniemeläisten kanssa.

Pääpalkinnon, Vuoden Likiliike -kunniakirjan sai Taiga LKV, joka on Likiliike Rovaniemen hallituksen mukaan vuoden ansioitunein Likiliike Rovaniemen jäsenyritys.

Yrittäjä lähti rohkeasti uuden kynnykselle ja ryhtyi itsenäiseksi, ketjuriippumattomaksi kiinteistövälitysliikkeeksi kilpailulle alalle ja haastavaan taloustilanteeseen. Yrityksen nimi Taiga on kunnianosoitus pohjoiselle, jossa tehdään asiat omalla tavalla. Taigan tarina on erittäin inspiroiva ja rohkaisee yrittäjyydestä haaveilevia, Likiliike Rovaniemi ry:n puheenjohtaja Sari Poikajärvi-Mustonen kertoo.

Vuoden someviestijä -kunniakirjan sai Kesätekemisen keskus Roiske. Palkinnon perusteluna oli, että yrityksen someviestintä on näkyvää, paikallisuutta korostavaa ja persoonallista.

Kesätekemisen keskus Roiskeen someviestintä on laadukasta ja monipuolista. Julkaisuissa näkyy, että palvelut ovat suunnattuja kaikenikäisille, että Rovaniemeltä löytyy runsaasti tekemistä jokirannasta ja että Roiske kuuluu meihin aidosti paikallisiin yrityksiin. Yritys merkitsee Likiliike Rovaniemen somejulkaisuihinsa ja käyttää Likiliikkeeseen viittaavia avainsanoja.

Vuoden aktiivisin -kunniakirjan Likiliike Rovaniemi myönsi Rovaniemen eläinklinikalle, joka on Likiliike-arvojen mukaan kehittänyt palveluitaan asiakaslähtöisesti.

Rovaniemen eläinklinikka on aktiivisesti kehittänyt toimintaansa ja omistautuu paikallisten lemmikkien hyvinvoinnille. Klinikka on tiedottanut palveluistaan erinomaisesti, laajentanut tarjontaansa entistä monipuolisemmaksi ja on avoinna myös sunnuntaisin.

Likiliike Rovaniemen Vuoden tulokas -kunniakirjan sai Arctic ROI Rent Oy, joka on liittynyt jäseneksi vuonna 2023 tavoitteenaan erottua paikallisena yrityksenä.

Arctic ROI Rent liittyi Likiliike Rovaniemen jäseneksi tarkoituksenaan korostaa paikallisuutta ja pärjätä isommille tekijöille laadukkaalla asiakaspalvelulla. Yrityksen tavoitteena on laajentua ja saada nimeä Rovaniemellä paikallisena toimijana vuokraus-, muutto ja kuljetuspalveluiden alalla.

Lisäksi rovaniemeläiset ovat saaneet äänestää mielestään onnistuneinta Likiliikettä, joka olisi vetovoimainen, mukavan rovaniemeläinen ja elävä paikallisyritys. Äänestyksen voitti Rovaniemen eläinklinikka.

Äänestäjät kiittivät Rovaniemen eläinklinikkaa aidosti lämpimästä asiakaspalvelusta, henkilökunnan osaamisesta, lemmikkien hyvästä kohtelusta ja viihtyisistä tiloista. He kertoivat myös arvostavansa eläinklinikan laadukkaita someviestinnän sisältöjä.

Likiliike Rovaniemen kunniakirjojen palkintoraatina on ollut hallitus, johon kuuluvat Sari Poikajärvi-Mustonen, Paula Kormano, Arttu Saastamoinen, Mika Lehtiharju ja Kati Kuha. Vuoden onnistuneinta Likiliikettä on voinut äänestää Likiliike Rovaniemen sosiaalisen median kautta.

Valokuva: Antti Pakkanen / Valokuvaamo Kipinä