Taulu pienestä avusta

28.11.2022

Likiliike Rovaniemi on julkaissut vuoden 2022 taideprintin, jonka ostamalla sinä voit auttaa vähävaraisia lapsiperheitä. Lahjoitamme taideprintin myyntituotot Hope Rovaniemi ry:n kautta lasten joululoman tekemisiin, esimerkiksi leffateatteriin ja Rollohallin pääsylippuihin. Taideprinttejä on saatavilla 21 euron hintaan Rovaniemen matkailuneuvonnasta Kasööri-talosta, osoitteesta Koskikatu 12 torstaihin 23.12.2022 saakka.

Likiliike Rovaniemen vuoden 2022 taideprintin on suunnitellut JP Koivisto.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Autamme vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä, joissa asuu alle 17-vuotiaita lapsia. Lahjoitukset on saatu hyväsydämisiltä suomalaisilta, jotka tukevat toimintaamme. Vaikka suurin osa vaatteista, kengistä ja leluista on käytettyjä, ovat ne hyväkuntoisia ja ajanmukaisia. Tuemme myös lasten harrastustoimintaa ja toteutamme vapaa-ajan elämyksiä.

“Me Hopessa haluamme, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on Suomessa tasa-arvoiset mahdollisuudet hyvään arkeen. Teemme tätä päivittäin todeksi konkreettisen avustustyömme ja tavallisten ihmisten lahjoitusten avulla. Kerätyt varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön Suomessa.”