Hae Likiliikkeeksi

RAHA LIIKKUU, MUTTEI KARKAA

Tule liki!

Likiliike-sertifioinnilla ja merkin käyttöoikeudella yrityksesi tai yhteisösi on mukana edistämässä rovaniemeläistä elinkeinoelämää. Täytä oheinen sähköinen hakulomake. Se välittyy automaattisesti Likiliikkeelle. Likiliikkeen johtoryhmä kokoontuu noin kerran  kuukaudessa käsittelemään hakemukset.

Likiliike on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Rovaniemen Yrittäjät ry. Likiliike-merkin käyttöoikeuden myöntää Likiliikkeen johtoryhmä, jossa on lisäksi mukana Rovaniemen Yrittäjänaiset ry:n ja Business Rovaniemen edustajat. Likiliikkeen johtoryhmä kokoontuu kuukausittain tarkastelemaan yhteisön toimintaa ja päättämään operatiivisen toiminnan toteutumisesta.

Sertifioiduille yrityksille ilmoitetaan hyväksytystä tai hylätystä jäsenhakumuksesta kirjallisesti (sähköpostitse) sekä toimitetaan Likiliike-merkinkäyttöön liittyvät ohjeet ja graafiset materiaalit jäsenyyden vahvistuttua. Uudet sertifioidut Likiliikkeet ovat oikeutettuja käyttämään Likiliike -merkkiä kaikessa omassa toiminnassaan brändin ja graafisten ohjeiden reunaehtojen mukaisesti.

Likiliikkeitä on jo yli 250. Tule mukaan!

Terveisin,

Sari Poikajärvi-Mustonen
Likiliike johtoryhmän puheenjohtaja
[email protected] 

Tanja Kauriinoja
Rovaniemen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja
[email protected]

Likiliike Rovaniemi sertifikaatti

LIKILIIKE-SERTIFIKAATTI

LIKILIIKE-SERTIFIKAATTI ON MERKKI PAIKALLISUUDESTA

Likiliike-sertifikaatista tunnistaa aidon paikallisen toimijan Rovaniemellä. Sen saaminen edellyttää seuraavia kelpoisuusvaatimuksia:

– Yrityksestä pitää olla yli 50 % paikallisessa omistuksessa
– Yrityksen päätoimipaikka on Rovaniemellä
– Yritys on merkitty ennakkoperintä- ja kaupparekisteriin
– Yritys on hoitanut kaikki viranomaisvelvoitteet
– Yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä tilikaudelta

Likiliike-yhteisö koostuu paikallisista toimijoista. Likiliike-sertifikaatin vuosimaksu on 275 € ja yrittäjäyhdistyksen jäsenille 175 €. Sertifiointi on maksutonta. Yhteisön perustamiskustannukset on katettu julkisella rahoituksella. Liity: Rovaniemen Yrittäjät ry

Likiliike-jäsenyydestään yritys tai toimija saa liikepaikkaan ripustettavan sertifikaatti-todistuksen sekä pyöreät Likiliike-tarrat, jotka toimivat liikepaikkatunnisteina Rovaniemellä. 

Tiesitkö, että myös Sodankylässä on oma Likiliike-yhteisö?  Lue lisää tästä linkistä. 

Hae Likiliike -jäsenyyttä

Hakemus

Täytä hakemus ja hae Likiliikkeeksi. Tarkistamme antamasi tiedot jonka jälkeen vahvistamme jäsenyytesi sähköpostilla. Lisätiedot ja materiaalit jäsenyyttä koskien toimitetaan jäsenyyden vahvistuksen jälkeen.

Lähetä hakemus