Hae Likiliikkeeksi

RAHA LIIKKUU, MUTTEI KARKAA

Tule liki!

Likiliike-sertifioinnilla ja merkinkäyttöoikeudella yrityksesi tai yhteisösi on mukana edistämässä rovaniemeläistä elinkeinoelämää. Täytä oheinen sähköinen hakulomake. Se välittyy automaattisesti Likiliikkeelle. Likiliikkeen johtoryhmä kokoontuu noin kerran kahdessa kuukaudessa käsittelemään hakemukset.

Likiliike on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Rovaniemen Yrittäjät ry. Likiliike-merkin käyttöoikeuden myöntää Likiliikkeen johtoryhmä, jossa on lisäksi mukana Rovaniemen Yrittäjänaiset ry:n ja Business Rovaniemen edustajat.

Likiliikkeen johtoryhmä kokoontuu tarvittaessa. Kaikille sertifioiduille yrityksille ilmoitetaan viipymättä sekä toimitetaan Likiliike-merkinkäyttöön liittyvät ohjeet ja graafiset materiaalit veloituksetta. Uudet sertifioidut Likiliikkeet julkaistaan tällä sivustolla, Likiliike Facebookissa sekä tiedotetaan alueen medialle.

Likiliikkeitä on jo yli 250. Tule mukaan!

Terveisin,

Marika Tiikkaja
Likiliike-päällikkö
[email protected] 

Mirkka Koskelainen
Likiliike johtoryhmän puheenjohtaja,
Rovaniemen Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen
[email protected]

LIKILIIKE-SERTIFIKAATTI

LIKILIIKE-SERTIFIKAATTI ON MERKKI PAIKALLISUUDESTA

Likiliike-sertifikaatista tunnistaa paikallisen liikkeen. Sen saaminen edellyttää seuraavia kelpoisuusvaatimuksia:

– Yrityksestä pitää olla yli 50 % paikallisessa omistuksessa
– Yrityksen päätoimipaikka on Rovaniemellä
– Yritys on merkitty ennakkoperintä- ja kaupparekisteriin
– Yritys on hoitanut kaikki viranomaisvelvoitteet
– Yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä tilikaudelta

Likiliike-yhteisö koostuu paikallisista toimijoista. Likiliike-sertifikaatin vuosimaksu on 275 € ja yrittäjäyhdistyksen jäsenille 175 €. Sertifiointi on maksutonta. Yhteisön perustamiskustannukset on katettu julkisella rahoituksella.

Hakemus

Täytä hakemus ja hae Likiliikkeeksi. Tarkistamme antamasi tiedot jonka jälkeen vahvistamme jäsenyytesi sähköpostilla. Lisätiedot ja materiaalit jäsenyyttä koskien toimitetaan jäsenyyden vahvistuksen jälkeen.

Lähetä hakemus